• Archief Action Learning projecten

  Hier vindt je een overzicht van onze afgeronde Action Learning projecten.

Archief Action Learning projecten

Gedurende het traineeship doorloopt de trainee meerdere Action Learning projecten. In deze projecten zijn drie leerlagen verwerkt. Hierin ontwikkelt de trainee vaardigheden, competenties en kennis die nodig zijn als ambtenaar van de toekomst. De trainees leren op operationeel, tactisch en strategisch niveau te denken en werken.

Action Learning in de Praktijk

Leren door te doen

Onze action learning projecten zijn projecten uit de echte wereld met innovatieve en actuele thema’s regelrecht uit onze samenleving.

 

Aa & Maas

Net zoals bij veel andere (overheids)-organisaties werken er veel medewerkers uit verschillende generaties bij Aa & Maas. Juist door inzicht in elkaars generatie en van elkaars generatie te leren, kunnen de sterktes benut worden en de uitdagingen worden opgelost.

Let's Prevent!

In januari 2022 organiseren wij samen met Ynnovate het grootste hybride evenement van Nederland! Het evenement richt zich op de preventie van jeugdcriminaliteit.

FUTURproof

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. In samenwerking met FUTUR en partners gaan wij met ons action learning project op zoek naar deze organisaties.

Burgerspraak

Beleid maken een ver-van-je-bed-show? Het project Burgerspraak houdt zich bezig met de vraag hoe beleid kan worden versterkt door het samen te ontwerpen met burgers.

DierVizier

Dierenwelzijn maakt óók onderdeel uit van de verantwoordelijkheden van gemeenten, maar de juiste uitvoering van wettelijke en maatschappelijke taken is geen gemakkelijke uitdaging.

ParaJourney

Marc Evers op naar Tokyo 2020! Als team ParaJourney hebben wij de mooie uitdaging gekregen om aandacht te creëren voor Marc Evers, zodat deze paralympische zwemkampioen over de faciliteiten beschikt om optimaal te kunnen presteren binnen zijn sport!

V3rw@ᴙd?!.

Getart door verward of verward en daardoor gestart? Wij onderzoeken het informatieknelpunt rondom verward gedrag. Dit doen we op een innovatieve en creatieve manier.

Transformers

Wij willen de samenwerking tussen de partners in Drechtsteden verbeteren om de Energietransitie vooruit te helpen!

eID'tje

Heb jij ook geen duidelijk beeld van werken bij de overheid? Team eID’tje geeft de overheid een digitale identiteit door ambtenaren door het hele land te portretteren en interviewen over hun drijfveren en dagelijkse bezigheden.
Op deze manier proberen wij inzichtelijk te maken dat je als ambtenaar een Baan van Betekenis hebt!

Va Va Vom

Wie wordt de nieuwe Overheidsorganisatie van het jaar? Va Va VOM organiseert de halve finale waar we het contrast tussen ouderwetse en moderne overheid laten zien.

Spraakmakers

Met het platform ‘de Spraakmakers’ dragen wij bij aan de missie van Jeugdbescherming: Ieder Kind Veilig. Jongeren delen hun verhaal over onveiligheid.

Leef_tijd

In 2040 is een kwart van alle Nederlanders ouder dan 65 jaar. Zijn wij als maatschappij klaar voor deze ontwikkeling? Om ouderen langer zelfstandig en gelukkiger te laten wonen ontwerpt Team LeefTijd een website waar ouderen gemakkelijk een eigen woongroep kunnen starten.

Bouwen op data

Wonen raakt ons allemaal! Bouwen op Data gaat met behulp van data in gesprek over het woningbouwvraagstuk om verschillende stakeholders te verbinden.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29