• Trainee vinden

  DisGover leidt trainees op tot ambtenaar van de toekomst voor jouw organisatie. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? Lees dan snel verder.

Over een DisGover trainee

Zoek jij een jong hoogopgeleid talent? Die met passie werkt aan maatschappelijke vraagstukken? Mensen weet te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen? Een DisGover trainee is op zijn best wanneer hij werkt op het snijvlak van inhoud, proces en de mens!

DisGover trainee(s) in jouw organisatie

Hoe werkt dat?

De opdracht

DisGover trainees werken op tactisch en strategisch niveau aan opdrachten bij overheidsorganisaties. Zij worden ingezet o.a. als projectleider, adviseur of procesbegeleider op uiteenlopende vakgebieden en thema’s binnen de overheid.

Voorbeelden van opdrachten zijn: de implementatie van de nieuwe omgevingswet, verandertrajecten in het sociaal domein, duurzaamheid, data of digitaliseringsprojecten. Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen.

In dienst nemen

DisGover is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en heeft als doel om haar trainees op te leiden tot ambtenaar van de toekomst. Wanneer de trainee het traineeship succesvol heeft afgerond is het mogelijk om deze een dienstverband aan te bieden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Begeleiding

Belangrijk is dat een trainee zich de inhoud, processen en de organisatie snel eigen maakt, productief is en jouw organisatie zoveel mogelijk ontlast. De begeleiding van DisGover richt zich dan ook zowel op het snijvlak van inhoud, proces en mens als op de persoonlijke ontwikkeling van de trainee.

Ben je nieuwsgierig bij welke overheidsorganisaties de trainees nu werken en wat zij doen? Klik dan op de landkaart!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29