• Op zoek naar een trainee?

  Lees hieronder wat een trainee voor jouw organisatie kan betekenen.

Op zoek naar een trainee?

Trainees van DisGover kunnen veel bijdragen in de hulp bij maatschappelijke vraagstukken zoals de implementatie van de nieuwe omgevingswet, verduurzaming, privacy vraagstukken of digitaliseringsprojecten. Of je nu op zoek bent naar een adviseur, projectmedewerker of zelfs projectleider, een DisGover trainee kan uitkomst bieden.

Onze trainees hebben expertise binnen de vakgebieden Informatie Management, Legal, Ruimtelijke Ontwikkeling en Sociaal Domein. Maar de kracht van een DisGover trainee is juist het kunnen verbinden van deze expertises. Neem een project als de nieuwe omgevingswet; een duurzame implementatie vereist samenwerking tussen Informatie Management, Legal en Ruimtelijke Ontwikkeling, Sociaal Domein. DisGover trainees leren niet meer te denken vanuit een afdeling of het vakgebied, maar vanuit het vraagstuk. Een DisGover trainee werkt en denkt integraal.

DisGover trainees aan het werk jouw organisatie

Hoe werkt dat in de praktijk?

In onze missie en visie staat: Een DisGoveraar herken je aan flair, enthousiasme en tomeloze energie om de wereld te verbeteren. Deze houding maakt een trainee zeer waardevol in verandertrajecten. Ook erg belangrijk in verandertrajecten is onze visie op de samenwerking tussen jonge enthousiaste trainees en de kennis en kunde van de ervaren ambtenaar. Wij geloven dat niet alles wat oud is, slecht is en dat alles wat nieuw is, goed is. Bijvoorbeeld in een implementatietraject is juist het beste uit deze twee werelden de sleutel tot succes. Een DisGover trainee snapt de nieuwe techniek en de ambtenaar heeft de praktische kennis, samen weten ze dit te vertalen naar behoeften. Hiermee is de trainee een zeer waardevolle schakel tussen nieuwe technieken en de praktische kennis op de vakafdeling waardoor implementaties veel succesvoller zijn.

Je mag een trainee inzetten op volwaardige opdrachten van niveau. DisGover trainees zijn geen veredelde stagiaires maar jonge, hoogopgeleide talenten met de ambitie om ambtenaar te worden. Om jou als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten, begeleiden wij onze mensen intensief. Elke trainee heeft gedurende zijn traineetraject een persoonlijke begeleider zowel op inhoud als op persoonlijke ontwikkeling. Rollen als adviseur, procesbegeleider, projectmedewerker of zelfs projectleider zijn zeer geschikt als opdracht.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29