• Over Ons

  Wil je meer weten over DisGover, onze missie en de visie, de trainees en hun opdrachten? Lees dan snel verder!

Wij zijn DisGover

DisGover leidt jonge hoogopgeleide mensen op tot ambtenaar van de toekomst. DisGover is meerdere malen verkozen tot beste traineeship Benelux. Deze titel dankt DisGover aan de 100% baangarantie voor onze trainees en de meerwaarde die zij bieden voor onze opdrachtgevers.

We Care to DisGover

Het traineeship van WE CARE TO DisGover is een volle dochter van DisGover! Met dit traineeship, speciaal voor de zorgvernieuwers van de toekomst, gaan we impact maken in de zorg.

Onze missie en visie

DisGover gelooft in de nieuwe overheid!

Binnen de nieuwe overheid krijgen we veel voor elkaar omdat we samenwerken, gebruik maken van elkaars kennis en ons netwerk delen. Hier experimenteren we en durven we onze nek uit te steken. We maken lol, zijn creatief en maken gebruik van de nieuwste tools; bij voorkeur van wat de wereld ons gratis biedt. Kennis ligt volgens ons voor het oprapen. Niet alles wat oud is is slecht en wat nieuw is, is goed. Het beste uit deze twee werelden halen is de sleutel tot succes! DisGover ademt deze nieuwe overheid! Het stroomt door onze aderen! Een DisGoveraar herken je aan flair, enthousiasme en tomeloze ambitie om de wereld te verbeteren.

DisGover sponsort meervoudig paralympisch kampioen Marc Evers!

Net als de trainees is Marc jong, talentvol en ambitieus. Benieuwd waarom wij dat belangrijk vinden?

Ben je nieuwsgierig bij welke overheidsorganisaties de trainees nu werken en wat zij doen? Klik dan op de landkaart!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29