• Trainee worden

  DisGover leidt jou op tot ambtenaar van de toekomst. Benieuwd hoe dat in de praktijk eruit ziet? Lees dan snel verder.

De week van een trainee

Als trainee werk je vier dagen per week aan een actuele en domeinoverstijgende opdracht bij een overheidsorganisatie. Op vrijdag volg je de opleiding bij DisGover door middel van Action Learning Projecten en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Het Traineeship

Wat houdt het in en hoe word je begeleid?

Opdracht

Als DisGover trainee werk je van maandag tot en met donderdag aan een opdracht bij een overheidsorganisatie. Dit kan een gemeente zijn, een provincie maar ook een ministerie of veiligheidsregio. Je houdt je bezig met maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld de implementatie van de nieuwe omgevingswet, privacy vraagstukken, duurzaamheid, decentralisaties in het sociaal domein of digitaliseringsprojecten. Het thema en inhoudelijke vakgebied waar je aan werkt is altijd afhankelijk van de dynamiek van onze samenleving. Bij DisGover leer je hiermee om te gaan. Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen. Dit is jouw rol als DisGover trainee!

Begeleiding

DisGover vindt de begeleiding van de trainee erg belangrijk. Als trainee word je op drie verschillende manieren begeleid:

1. Begeleiding op inhoud;
2. Begeleiding op vaardigheden en competenties;
3. Begeleiding op basis van drijfveren.

Opleiding

Op vrijdag volg je de opleiding bij DisGover door middel van Action Learning projecten en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast Action Learning is er volop ruimte voor kennisdeling. Dit doe je door bijvoorbeeld het volgen en (leren) geven van kennissessies en diverse workshops op het gebied van ‘harde en zachte’ kennis.

 

Ben je nieuwsgierig bij welke overheidsorganisaties de trainees nu werken en wat zij doen? Klik dan op de landkaart!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29