• Aa & Maas

  Lees hier meer over Action Learning project Aa & Maas!

Aa & Maas

Wij zijn Isa, Lobke, Lotte, Eva, Mark, Noortje, Nikki, Eline en Jelle en onze opdrachtgever is het Waterschap Aa & Maas. Net zoals bij veel andere (overheids)-organisaties werken er veel medewerkers uit verschillende generaties bij Aa & Maas. Aa & Maas is ervan overtuigd dat elke generatie zijn eigen energie en sterktes, maar ook uitdagingen kent; eigenlijk vergelijkbaar met de insights. Juist door inzicht in elkaars generatie en van elkaars generatie te leren, kunnen de sterktes benut worden en de uitdagingen worden opgelost. De opdracht van Aa & Maas focust zich op het verbinden van de verschillende generaties op de werkvloer om zo de kracht van elke generatie te benutten en de samenwerking tussen collega’s te versterken.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.