• Team ParaJourney

  Hier lees je meer over het action learning project team ParaJourney

De paralympische zwemmers trainen hard voor een gouden medaille

Nederland heeft een nationaal paralympisch zwemteam.

Dit team traint in het sportcomplex Amerena in Amersfoort. Naast hard trainen zijn er meerdere uitdagingen die meespelen bij een goede sportprestatie. Marc Evers is één van de paralympische zwemmers uit Amersfoort en tevens één van onze opdrachtgevers. Onze opdracht luidde als volgt: ‘Creëer aandacht voor de parazwemmers, met als resultaat een sportershuis in Amersfoort’.

Waarom meer aandacht voor parazwemmers?

Dit is ontstaan doordat paralympiërs net zo hard trainen als olympiërs, maar helaas een stuk minder aandacht krijgen. Dit tekort in aandacht kan er in sommige gevallen toe leiden dat ze niet over voldoende faciliteiten beschikken om optimaal te kunnen presteren. Dit tekort in faciliteiten uit zich bij Marc in het ontbreken van een geschikte woonsituatie. Met onze ParaJourney proberen wij met deze uitdagingen aan de slag te gaan en te kijken naar de mogelijkheden. Met als gewenst resultaat de verdiende (blijvende) aandacht voor de parazwemmers met behulp van storytelling die terug komt in een korte film en woonruimte voor Marc Evers.

De trainees van dit project hopen dat de levenslessen van Marc Evers hierdoor nog veel meer mensen inspireren en dit niet het einde, maar het begin is van de ParaJourney!

Nu is het tijd om de film aan de rest van de wereld te laten zien, want de boodschap van Marc Evers: “Ik ga niet uit van mijn beperkingen, maar van mijn mogelijkheden” mag gedeeld worden! Bekijk hier de film

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.