• Action learning Team V3rw@ᴙd?!.

  Hier lees je meer over het action learning project V3rw@ᴙd?!.

   
 • V3rw@rd?!

  Hier lees je meer over het action learning project V3rw@rd?!

Verward zijn we allemaal een beetje.

Action Learning verward gedrag

 

Wanneer verwardheid doorslaat in verward gedrag moet de overheid er wat mee.

Omdat ketenpartners andere talen spreken weten deze elkaar niet (altijd) goed te vinden. Verwarde personen krijgen hierdoor niet altijd de juiste zorg. Of deze wordt niet gegeven door de juiste personen op het juiste moment. Door ons met dit action learning project verward gedrag verbindend op te stellen. Maar ook door in gesprek te gaan met ketenpartners hopen we dit proces te optimaliseren. Hierin werken we samen met Talenter.

Wat hebben een gemeentelijke ambtenaar, een GGZ-verpleegkundige en een (wijk)agent met elkaar van doen?
Waar de een functioneert in een organisatie die met name wettelijke taken uitvoert, richt de ander zich op (mentale) zorgverlening en handhaaft laatstgenoemde vooral de openbare orde. Met ieder hun eigen belangen, drijvende krachten en expertise zijn ze allen betrokken bij de aanpak van personen met verward gedrag. Of, zoals tegenwoordig steeds vaker wordt gezegd, personen met onbegrepen gedrag. Per oktober 2018 is de gemeente verantwoordelijk voor een sluitend plan van aanpak. Dat gaat nog niet altijd zonder slag of stoot. Wij, een zevental trainees van DisGover, bieden daar een oplossing voor.

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.