• FUTURproof

  Lees hier meer over Action Learning project FUTURproof.

Gezocht: FUTURPROOF-ORGANISATIE VAN HET JAAR 2021!

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. Zet een organisatie zich bijvoorbeeld in om een trots collectief gevoel te creëren? Durft een organisatie hiervoor tot spannende of interessante oplossingen te komen? Draagt deze organisatie een steentje bij aan het positief in het licht zetten van het ambtenarenvak? Dan is deze organisatie mogelijk FUTURPROOF! In samenwerking met FUTUR en partners gaan wij met ons action learning project op zoek naar deze organisaties.

 

Dit project is opgezet om FUTUR te helpen deze award naar nog grotere hoogten te brengen. Méér deelnemers, méér betrokkenheid en aansluiting bij de achterban én van echte meerwaarde zijn voor de jonge ambtenaar. Een perfecte opdracht voor de DisGover trainees om hun creativiteit, netwerkvaardigheid en verbindendheid in te zetten! Met onze groep gaan we aan de slag met deze opgave. We willen ervoor zorgen dat nog meer mensen van deze award horen en dat overheidsorganisaties zich vol overgave inzetten om FUTURPROOF te worden. Daarnaast willen we van het verkiezingsevenement (21 januari 2021) een memorabel moment maken waarover iedereen nog lang napraat en een begin maken van een jonge ambtenaren community die echt meerwaarde biedt!

 

Wil je meer weten over onze weg hiernaartoe of over deze gave award, kijk dan snel op www.futur.nl en volg ons op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/futur—jonge-ambtenaren-netwerk. Heb je hier zelf gave ideeën over of wil je ons evenement absoluut niet missen, laat het horen via futurproof2021@gmail.com!

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29