• Vakgebieden Traineeship

  Het DisGover traineeship kenmerkt zich door verschillende vakgebieden te combineren. Hieronder lees je hoe dat in de praktijk werkt.

Over grenzen gaan

DisGover trainees gaan aan de slag met complexe maatschappelijke vraagstukken, onder andere op het vakgebied van informatie- en verandermanagement binnen het ruimtelijk en sociaal domein. DisGover trainees durven vragen te stellen, kunnen verbinden en weten anderen te enthousiasmeren. Zij werken hierin nauw samen met ervaren ambtenaren. Niet alles wat oud is, is slecht en wat nieuw is, is goed. Het beste uit deze twee werelden halen is de sleutel tot succes!

Als trainee ben je dé verbindende schakel tussen de verschillende vakgebieden

Hoe werkt dat in de praktijk?

Een DisGover trainee werkt aan maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld de implementatie van de nieuwe omgevingswet, privacy vraagstukken, duurzaamheid, decentralisaties in het sociaal domein of digitaliseringsprojecten. Het thema en het inhoudelijke vakgebied waar je aan werkt is altijd afhankelijk van de dynamiek van onze samenleving. Bij DisGover leer je hiermee om te gaan. Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen.

Een DisGover trainee weet hoe hij om moet gaan met verandertrajecten. Hij weet de kennis en werkwijzen over te dragen op de medewerkers en luistert daarbij naar hun wensen en mening. Daarnaast stelt de trainee vragen waar de ervaren medewerker misschien te diep voor in de materie zit. Een goede samenwerking tussen ambtenaren, trainee, burgers en ondernemers is essentieel voor een succesvol verandertraject.

Weten waar de trainees werkzaam zijn? Klik dan op hun profiel op de ‘DisGoveraars’ pagina!

DisGoveraars

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29