• Online en Hybride Faciliteren door DisGover

    Lees hier meer over hoe DisGover het online en hybride faciliteren inzet, ook voor jou!

Hulp nodig bij een online of hybride sessie?

Dat vraagt een andere manier van organiseren. Wij helpen je graag om van jouw online en/of hybride sessie een energieke en inspirerende sessie te maken, waarbij we meedenken over de resultaten die je wilt behalen.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar...

De juiste tools

Een enthousiaste moderator

Ijsbrekende energizers

Een energieke online sessie

Een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak

Wie zijn wij?

We stellen ons graag voor!

Heb jij een interessante casus? Denk samen met ons na over een creatieve oplossing!

Ons verhaal

Het team Online en Hybride Faciliteren is een groep bestaande uit jonge, enthousiaste trainees met een passie voor de overheid, en een passie voor (online en hybride) faciliteren. Wij zijn ontstaan vanuit onze wil en kwaliteiten om bij te dragen aan een fijne manier van online samenwerken. Door het eigen maken van online tools en het continue verbeteren van onze vaardigheden, zijn wij in staat om digitale en hybride sessie te begeleiden, ondersteunen en voor te bereiden van idee tot uitvoering. Als team vol jonge, creatieve trainees zit onze kracht in het bedenken van een interactieve sessie vol energie waarin de vraag van de opdrachtgever centraal staat.

Waar is het team Online en Hybride Faciliteren voor

Het team Online en Hybride Faciliteren is er om digitale en hybride sessies in welke vorm dan ook te faciliteren, ondersteunen en vorm te geven in samenwerking met overheidsorganisaties. Dit doen we door sessies van begin tot eind te ontwerpen, technisch in te regelen en daarna te faciliteren. Dit alles in goed en open overleg met een mogelijke opdrachtgever. Op dit moment zijn we aan het experimenteren met hybride sessies. Heb je hier een vraag over? Wij denken graag met je mee!

Onze ervaring

Door onze ervaring met verschillende tools, werkvormen en energizers, proberen we elke sessie zo interactief mogelijk vorm te geven. De online wereld van brainstormsessies, vergaderingen en andere vormen van bijeenkomen heeft veel te bieden en kan ook digitaal vormgegeven worden. De wereld van hybride werken (en faciliteren) is nieuw en wij staan te popelen om dit te ontdekken en om hier samen met jou over na te denken. In een experimentenreeks hebben we al veel kunnen testen. Klik hier om onze eerste inzichten te lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons ervaren team staat voor je klaar!

Contact

Meer weten? Neem dan contact op met Nienke via faciliteren@disgover.nl of vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

    Ik wil meer weten over...

    Neem contact met mij op via...

    Deze organisaties gingen je al voor!