• Trainee worden

    De opleiding van DisGover is gebaseerd op de methode Action Learning. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Wat is Action Learning?

Action Learning is een leermethode van leren in de werkelijkheid van alledag. In deze methode spelen het netwerk en de omgeving een grote rol. Als trainee krijg je te maken met maatschappelijke vraagstukken, inhoudelijke thema’s van deze tijd en ga je op zoek naar innovatieve oplossingen. Jouw persoonlijke ontwikkeling speelt daarbij een belangrijke rol.

Action Learning in de Praktijk

Leren door te doen

Onze Action Learning projecten zijn projecten uit de echte wereld met innovatieve en actuele thema’s regelrecht uit onze samenleving. Gedurende het traineeship doorloop je meerdere Action Learning projecten. In deze projecten zijn drie leerlagen verwerkt. Hierin ontwikkel je competenties, vaardigheden en kennis die je nodig hebt als ambtenaar van de toekomst. Je leert op operationeel, tactisch en strategisch niveau te denken en werken.

Naast Action Learning is er volop ruimte voor kennisdeling. Dit doe je door bijvoorbeeld het volgen en (leren) geven van kennissessies en diverse workshops op het gebied van ‘harde en zachte’ kennis.

Voorbeelden van onze huidige Action Learning Projecten

eID'tje

Heb jij ook geen duidelijk beeld van werken bij de overheid? Team eID’tje geeft de overheid een digitale identiteit door ambtenaren door het hele land te portretteren en interviewen over hun drijfveren en dagelijkse bezigheden.
Op deze manier proberen wij inzichtelijk te maken dat je als ambtenaar een Baan van Betekenis hebt!

V3rw@ᴙd?!.

Getart door verward of verward en daardoor gestart? Wij onderzoeken het informatieknelpunt rondom verward gedrag. Dit doen we op een innovatieve en creatieve manier.

Transformers

Wij willen de samenwerking tussen de partners in Drechtsteden verbeteren om de Energietransitie vooruit te helpen!

ParaJourney

Marc Evers op naar Tokyo 2020! Als team  ParaJourney hebben wij de mooie uitdaging gekregen om aandacht te creëren voor Marc Evers, zodat deze paralympische zwemkampioen over de faciliteiten beschikt om optimaal te kunnen presteren binnen zijn sport!

DierVizier

Dierenwelzijn maakt óók onderdeel uit van de verantwoordelijkheden van gemeenten, maar de juiste uitvoering van wettelijke en maatschappelijke taken is geen gemakkelijke uitdaging.

Va Va VOM

Wie wordt de nieuwe Overheidsorganisatie van het jaar? Va Va VOM organiseert de halve finale waar we het contrast tussen ouderwetse en moderne overheid laten zien.

Bouwen op data

Wonen raakt ons allemaal! Bouwen op Data gaat met behulp van data in gesprek over het woningbouwvraagstuk om verschillende stakeholders te verbinden.

Spraakmakers

Met het platform ‘de Spraakmakers‘ dragen wij bij aan de missie van Jeugdbescherming: Ieder Kind Veilig. Jongeren delen hun verhaal over onveiligheid.

Leef_Tijd

In 2040 is een kwart van alle Nederlanders ouder dan 65 jaar. Zijn wij als maatschappij klaar voor deze ontwikkeling? Om ouderen langer zelfstandig en gelukkiger te laten wonen ontwerpt Team LeefTijd een website waar ouderen gemakkelijk een eigen woongroep kunnen starten.

Hallo!

Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

Opdracht of CV uploaden:

(Optioneel, max. 5mb, type:.doc .jpg .pdf)


DisGover

Zielhorsterweg 81

3813 ZX Amersfoort

info@disgover.nl

06 48 21 46 97