• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Een traineeship bij de gemeente Bergen op Zoom

Ook in de gemeente Bergen op Zoom kan je als trainee geplaatst worden.

Trainees van DisGover kunnen hun traineeship doorlopen bij verschillende overheden. Een traineeship kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij een provincie, een samenwerkingsverband, een ministerie maar ook bij een middelgrote gemeente zoals Bergen op Zoom.

 

 

Wat een traineeship in kan houden bij een gemeente zoals Bergen op Zoom

 

Een DisGoveraar is naast een trainee vol enthousiasme en energie ook een wereldverbeteraar. Daar maakt de gemeente van Bergen op Zoom goed gebruik van door onze trainee Annemieke in te zetten als projectondersteuner duurzaamheid. Na haar studie politicologie heeft zij gekozen voor een traineeship om zich verder te ontwikkelen. Bij haar opdracht bij de gemeente Bergen op Zoom houdt zij zich bezig met het inrichten van een platform dat duurzame ambities en initiatieven verenigt.

Dit is slechts een van de voorbeelden van een opdracht voor een gemeente.
De thema’s van de opdrachten voor het traineeship wisselen omdat deze afhankelijk zijn van de dynamiek van de samenleving. DisGover opdrachten zijn uitdagende opdrachten op tactisch en strategisch niveau, hierin staat de ontwikkeling van de trainee voorop. Als trainee ben je dé verbindende schakel tussen de verschillende vakgebieden.
Hoe werkt dat in de praktijk?

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29