• Blogs & Vlogs

    Op deze plek delen trainees en mensen uit ons netwerk hun ervaringen als ambtenaar van de toekomst.

Marc Evers Sponsored By

Blog van Manon

 

Op naar meer aandacht voor het paralympisch zwemteam in Amersfoort!


Dat is het doel van ons project. Want mensen zijn minder betrokken bij de parasport dan bij het de sporters zonder beperking, toch? Dat kan zeker waar zijn, maar wat wij gedurende ons project merkten was ook dat veel mensen en partijen toch enthousiast waren of raakten over de parasport en in het speciaal het verhaal van Marc Evers.

Wij geloven daarom dat er veel potentieel is om hier verandering in te brengen. Waar wij ook in geloven is het bundelen van krachten, door met iedereen die enthousiast en geïnteresseerd is in de parasport samen te komen.

Kick-Off

Daarom hebben wij vanuit Disgover een ‘Kick-Off’ georganiseerd om een start te maken met dit bundelen van krachten. Deze middag gaan we met elkaar in gesprek over wat mensen zo aantrekt aan het paralympisch zwemmen en wat we in de toekomst met elkaar kunnen doen om deze knappe prestaties meer aan het licht te brengen. En natuurlijk gaan we ook even een kijkje nemen bij de training van Marc en het paralympisch zwemteam:)


Om het verhaal van Marc en zijn prestaties snel en leuk onder de aandacht te brengen zijn wij verder hard bezig met het maken van een korte film. Op 18 april, de dag van het vervolg van de kick-off, brengen wij deze film in première. Daarna zullen wij hem natuurlijk ook delen, dus blijf ons volgen!Wist je dat?!:

 

  • De sponsoren van Marc Evers hoofdzakelijk uit de relatiesfeer van Marc komen. De sponsoren sponsoren Marc omdat ze het graag willen. Ze hebben veel empathie voor Marc zijn prestaties. Het zijn voor een groot gedeelte drukke en grote ondernemers. Self-made mensen dus!

 

  • DisGover, het bureau van waaruit dit project is opgezet, ook een van de sponsoren is van Marc Evers. Disgover onderneemt veel als sponsor. Zo is niet alleen dit project ontstaan, maar is Marc ook een aantal keer over de vloer geweest (en op de borrel!). Alle trainees zijn erg betrokken bij de paralympisch zwemkampioen. Lees meer over Disgover en het project in onze andere blogs!
  • Een van de sponsoren van Marc mee is geweest naar de Spelen in Rio de Janeiro in 2016! Daar is hij zo enthousiast geworden mede door het ervaren van de enorme grootsheid van dat sportevenement.
  • Een van Marc zijn sponsoren rioolputten maakt!
  • Marc heeft ook een tuintje in zijn hart voor zijn sponsor die tuinen ontwerpt.

Op naar de Spelen van Tokyo in 2020 dankzij deze steunbetuigers!

 

Meer ParaJourney? Volg ParaJourney op LinkedIn!