• Voltooide opdrachten Syntrophos

Syntrophos

Functie: Adviseur Informatiemanagement

 

Syntrophos is het shared service center van de gemeenten Nissewaard, Brielle en Westvoorne.

Syntrophos biedt aan de gemeenten op het Zuid-Hollandse eiland Voorne – Putten  ICT en GEO diensten aan. Als adviseur is de trainee de schakel tussen de ICT, de besluitvormers en de gebruikers. Samen met drie andere adviseurs stellen ze voorstellen en plannen op voor de ICT dienstverlening voor de deelnemers van Syntrophos. Een voorbeeld van een project waaraan gewerkt werd is de upgrade naar een nieuwe versie van MS Office en de verbetering van e-mail beveiliging.

 

Functie: Trainee informatie- en verandermanagement

 

Bij deze traineeship opdracht werkt onze trainee op de afdeling GEO-informatie. Daar ondersteunt deze de Stelselregisseur en de Gegevensmakelaar in hun werkzaamheden. De trainee documenteert lopende projecten. Daarnaast draait de traineemee als projectmedewerker in een aantal projecten.

 

Functie: BGT-BAG regisseur

 

Binnen Syntrophos werkt de trainee bij deze opdracht op de afdeling geo-informatie. Voor de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is de trainee de regisseur. Dit houdt in dat de trainee wat betreft deze twee basisregistraties de schakel is tussen de interne organisatie en de deelnemers en klanten van Syntrophos.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29