• Voltooide opdrachten omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Voltooide opdrachten bij de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Functie: Procesadviseur

 

De eerste van deze opdrachten tijdens het traineeship is tweeledig. Enerzijds is de trainee betrokken bij de werkzaamheden van een vlotte overgang naar het nieuwe zaaksysteem van de omgevingsdienst. Anderzijds is de trainee verantwoordelijk om het proces van deze release in kaart te brengen. Ook schrijft de trainee hierover een advies.

 

Functie: projectleider

 

Bij een andere opdracht tijdens het traineeship bij de omgevingsdienst is de trainee verantwoordelijk voor het begeleiden van procesmatige
verbeterprojecten. Projecten die vanuit de werkvloer worden geïnitieerd.

Ook is de trainee verantwoordelijk voor de procesmodellering. Maar daarnaast ook voor de planning, communicatie en presentatie voor de directie. Als uitgangspunt bij de projecten houdt de trainee rekening met de principes van de omgevingsdienst: lean, zaakgericht en volledig digitaal. De trainee werkt nauw samen met collega procesadviseurs en informatieadviseurs. Bij deze opdracht begeleidt de trainee verschillende projecten die de SCRUM-methode gebruiken.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.