• Voltooide opdrachten gemeente de Bilt

Voltooide opdrachten bij gemeente de Bilt

Functie: Casemanager Vergunningen en Peuteropvang

 

De trainee op de afdeling Vergunningen heeft veel verschillende taken. Zo houdt de trainee houdt zich onder andere bezig met Kapvergunningen en Sloopmeldingen. Vanaf het moment dat ze binnen komen via het Omgevingsloket tot het uitsturen van de besluiten. Doordat de trainee de uitvoering van de kapvergunningen en sloopmeldingen op zich heeft genomen, is deze eigenaar van het proces. Dat maakt het makkelijk om de informatiestroom continu te evalueren en de volgende vragen te stellen: Welke informatie vragen we op en waarom? Hoe communiceren we over het beleid? Welke vragen stellen inwoners? Hoe richten we het zaaksysteem op een logische en functionele manier in?

Daarnaast werkt de trainee mee aan het opstellen van nieuw beleid voor de uitvoering van de Peuteropvangregeling 2019 voor éénverdieners en niet-werkende ouders. De trainee heeft hiervoor vaak contact met aanbieders van peuteropvang en ouders.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29