• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeships bij de overheid

Bij DisGover doe je door middel van traineeships ervaring op bij de overheid.


Door een traineeship te volgen bij de overheid kan je ontdekken wat het beste bij jou past. Je kunt onder andere werken bij een gemeente, een ministerie, een provincie of bijvoorbeeld een waterschap.


Van maandag tot en met donderdag werk je aan je opdracht bij een overheidsorganisatie. Op vrijdag werk je bij DisGover aan je persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier heb je straks alle handvaten om als ambtenaar van de toekomst aan de slag te gaan. Bij DisGover begeleiden we de trainees op basis van hun drijfveren, op competenties en vaardigheden en uiteraard op de inhoud.

 

Tijdens je traineeship ga je bij de overheid  aan de slag met complexe maatschappelijke vraagstukken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitaliseringsprojecten, duurzaamheid en privacy vraagstukken. Maar ook decentralisatie in het sociaal domein of de implementatie van de nieuwe omgevingswet . Het thema en het inhoudelijke vakgebied waar je aan werkt is altijd afhankelijk van de dynamiek van onze samenleving.

Wij zijn verkozen tot beste traineeship Benelux

 
Deze titel hebben wij verdiend doordat wij onze trainees na het doorlopen van hun traineeship 100% baangarantie kunnen bieden. Hierdoor en omdat onze trainees van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers binnen de overheid zijn wij verkozen tot beste traineeship Benelux.

Ambieer jij ook een carrière bij de overheid? Direct een afspraak maken kan via onderstaande button. Voor meer informatie onder ons traineeship klik je hier

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.