• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Een traineeship bij een gemeente volgen

 

Als trainee van DisGover kun je op veel verschillende plekken bij de overheid werken.

Je kunt je traineeship volgen bij de rijksoverheid, maar ook bij provincies of bij gemeenten. Als trainee van DisGover ben je een frisse en innovatieve blik binnen de organisatie. Misschien wil jij als toekomstige ambtenaar graag bij een gemeente aan het werk, maar weet je niet goed wat dat inhoudt. Daarom hier een korte uitleg.

Wat kun je als trainee van DisGover bij een gemeente doen.

De gemeenten waar de trainees van DisGover werken, zijn zeer divers. Trainees laten hun talenten zien bij grote gemeenten als Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Er zijn ook opdrachten bij middelgrote gemeenten zoals Zaanstad en Dordrecht en kleine gemeenten zoals de gemeente Houten. Het leuke aan een traineeship opdracht bij een gemeente is dat je deel uitmaakt van de overheidslaag die het dichts bij de inwoners staat.

Er is  een enorme verscheidenheid aan opdrachten bij de gemeenten.

Elke gemeente is immers anders. Het sociaal domein is onder trainees een gewild domein; hier ben je bezig met onderwerpen als jeugdzorg, participatie en integratie. Er zijn ook opdrachten waarbij je in het ruimtelijk domein van een gemeente werkt; denk hierbij aan de omgevingswet (een zeer actueel onderwerp) en sportbeleid. Met een traineeship-opdracht bij een gemeente sta jij midden in het beleidsveld. Daarnaast heeft DisGover ook een aantal Legal (rechten) trainees die zich met bijvoorbeeld de privacywet bezighouden.

Wil jij meer weten over werken bij een gemeente als trainee?

DisGover is een ideale plek om je maatschappelijke loopbaan te beginnen en bij verschillende overheidsorganisaties een kijkje te nemen. Klik op onderstaande button om te zien hoe een traineeship in zijn werk gaat!

Meer info

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29