• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship overheid

Als je een traineeship bij de overheid ambieert is het zeker de moeite waard te overwegen om trainee bij DisGover te worden!

 

Jonge hoogopgeleide mensen worden bij Disgover opgeleid tot ambtenaar van de toekomst. Wij kunnen onze trainees 100% baangarantie geven. Hierdoor en door de meerwaarde die onze trainees zijn voor onze opdrachtgevers binnen de overheid zijn wij verkozen tot beste traineeship Benelux.

 

Binnen de nieuwe overheid krijgen onze trainees veel voor elkaar.

 

Doordat ze samenwerken, gebruik maken van elkaars kennis en het delen van het netwerk. Hier experimenteren zij en durven we hun nek uit te steken. Ook maken ze lol, zijn creatief en maken gebruik van de nieuwste tools; bij voorkeur van wat de wereld hen gratis biedt. Kennis ligt volgens ons voor het oprapen. Niet alles wat oud is is slecht en wat nieuw is, is goed. Het beste uit deze twee werelden halen is de sleutel tot succes! Een trainee van DisGover herken je aan enthousiasme, flair en tomeloze ambitie om de wereld te verbeteren.

 

Tijdens onze traineeships werken de trainees 4 dagen in de week bij een overheidsorganisatie

 

 

Ze werken dan bij diverse overheden aan een domeinoverstijdende opdracht die bij hen past. Op vrijdag volgen de trainees de opleiding bij DisGover door middel van Action Learning Projecten en werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling. De trainees doorlopen drie leerlagen tijdens hun twee jaar durende traineeship.

Is een traineeship bij DisGover ook iets voor jou? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer info

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29