• Voltooide opdrachten provincie Flevoland

Voltooide opdrachten bij de provincie Flevoland

Functie: Beleidsondersteuner stafbureau Service en Middelen

 

Binnen de afdeling Services en Middelen is de trainee verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid. Maar ook het evalueren en aanpassen hiervan behoren tot de taken van deze traineeship opdracht bij de provincie. Zo schrijft de trainee mee aan het afdelingsplan voor het komende jaar.

Ook heeft de trainee een coördinerende rol bij de ontwikkeling van een duurzaam en flexibel huisvestingsconcept voor de provincie. Daarnaast helpt de trainee binnen het stafbureau SenM met het opstellen van nota’s en
opdrachtbrieven. Daarnaast organiseert en ondersteunt de trainee  alle overleggen voor het management team van SenM .

 

Functie: Adviseur AO/IC, afdeling Bestuurs- en Directieondersteuning 

 

Tijdens deze traineeship opdracht houdt de trainee zich bezig met de onderlinge vervangbaarheid van de medewerkers. Ook zorgt de trainee voor het aanbrengen van transparantie binnen het postproces. Daarnaast is de trainee verantwoordelijk voor het bepalen van een nieuwe mappenstructuur vinnen het archiveringssysteem eDocs.

 

Functie: Beleidsondersteuner Stafbureau Services en Middelen

 

Bij deze traineeship opdracht als beleidsondersteuner biedt de trainee ondersteuning op de afdeling Services en Middelen en houdt zich bezig met procesoptimalisatie en contractmanagement. Daarnaast is de trainee betrokken bij diverse grote projecten als aanjager en Scrum Master.

 

Functie: Beleidsondersteuner

 

Binnen de afdeling Services en Middelen is de trainee verantwoordelijk voor het uitvoeren, evalueren en aanpassen van het beleid. Dit betreft onder meer de uitvoering van interne controles (met als doelprocesverbetering) en de verbetering van de interne dienstverlening. Voor diverse projecten op het gebied van informatisering en automatisering is de trainee onder meer verantwoordelijk voor de communicatie, planning en rapportage. Voor 2016 maakt de trainee samen met een deel van de medewerkers van de afdeling het afdelingsplan.

 

Functie: https://media.licdn.com/media-proxy/ext?w=50&h=67&f=n&hash=sAKL%2FL0puDicpxD9TQEvKvz1kkI%3D&ora=1%2CaFBCTXdkRmpGL2lvQUFBPQ%2CxAVta9Er0Ua9hFUczhk376KAo0v-6ksIeovSFmXjBXT25YbZPSD4edidf-H_8xRXIn9f2FxoervyAXmmT9DreNK0Iopwy8SgJunior adviseur openbare orde en veiligheid (OOV)

 

Deze opdracht bestaat uit strategische advisering van de Commissaris van de Koning en de afdeling Bestuurs- en Directieondersteuning. Dit op het gebied van openbare orde en veiligheid. Voor deze opdracht stelt de trainee een nieuw Provinciaal Actieplan bij rampen en crises. Hierbij zijn de rol en de informatiepositie van de Commissaris van groot belang.

 

Functie: Projectleider

 

Bij deze opdracht werkt de trainee aan 3 grote gebiedsontwikkelingsprogramma’s van de Provincie Flevoland. Dit doet de trainee voor de afdeling gebiedsprogramma’s en Europa. De trainee draagt  bij aan 8-10 projecten die uiteenlopen van marketing tot gebiedsontwikkeling en die uiteenlopen van het microniveau van het bouwen van een paviljoen op het toekomstig Floriade terrein tot het macroniveau van de ontwikkeling van Almere of de Luchthaven Lelystad Airport.
De rollen bij dit traineeship lopen uiteen van projectleiding tot procesbegeleiding tot secretaris en zijn meestal een combinatie van de 3.

 

 

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29