• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship bij een gemeente zoals Utrecht

Trainees van DisGover kunnen hun traineeship doorlopen bij verschillende overheden. Een opdracht van je traineeship kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij een gemeente.

De gemeenten waar de trainees van DisGover werken zijn verspreid over het hele land. Het leuke aan een traineeship bij een gemeente is dat je deel uitmaakt van de laag van de overheid die het dichtst bij de burgers staat.

Utrecht is een van de grote gemeenten waarvoor onze trainees hun kwaliteiten mogen inzetten.

Hier kunnen onze trainees veel bijdragen in de hulp bij maatschappelijke vraagstukken. Trainees dragen bijvoorbeeld bij aan zaken als digitaliseren. Daarnaast kan trainee kan zich onder andere bezighouden met het implementeren van de nieuwe omgevingswet. Bovendien zijn trainees heel goed met digitaliseringsprojecten. Hiervoor worden zij dan ook veelvuldig ingezet. Verduurzaming en privacy vraagstukken zijn overigens andere onderwerpen waar de trainees zich mee bezighouden.

 

Als trainee kan het bijvoorbeeld zijn dat je aan de slag gaat als implementatieadviseur zaakgericht werken. In deze functie draag je dan de verantwoordelijkheid voor de gebruiksvriendelijkheid van het zaaksysteem. Of wat dacht je van een functie als projectleider innovatie en ICT bij de gemeente.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van opdrachten die voor de gemeente Utrecht worden uitgevoerd.

Een opdracht is afhankelijk van wat er in de maatschappij speelt. Deze zijn daarom dus steeds wisselend. Ten eerste wordt er altijd gekeken naar wat bij jou past. Daarna wordt er gekeken welke opdrachten bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wil jij ook werken bij een gemeente als trainee?

Wil je meer informatie hoe de week van een trainee eruit ziet? Of zien wat ons opleidingsprogramma inhoudt? Klik op onderstaande button voor meer info over ons traineeship.

Week van een trainee

 

Direct contact? Vul onderstaand contactformulier in!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29