• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship bij gemeente

Als trainee van DisGover kun je op veel verschillende plekken bij de overheid werken, bijvoorbeeld bij een gemeente.

De gemeenten waar de trainees van DisGover werken zijn zeer divers. Onze trainees kunnen hun opdracht hebben bij grote gemeenten als Utrecht, Eindhoven of Amsterdam. Er zijn ook opdrachten bij middelgrote gemeenten zoals Weert en Dordrecht en kleine gemeenten zoals de gemeente Nunspeet. Het leuke aan een traineeship opdracht bij een gemeente is dat je deel uitmaakt van de laag van de overheid die het meest dicht bij de inwoners staat.

 

Er is  een enorme diversiteit aan trainee opdrachten bij gemeenten.

De gemeente Dordrecht maakt bijvoorbeeld gebruik van een trainee in de rol van projectleider digitale dienstverlening. Deze trainee maakt onderdeel uit van het team ondersteuning en ontwikkeling van de gemeente Dordrecht. Hierbij plannen en verzorgen zij diverse ontwikkeltrajecten voor de dienstverlening van de Drechtsteden.

 

In de gemeente Dordrecht is ook het service centrum Drechtsteden gevestigd.

Zij zorgen voor de dienstverlening voor de 6 gemeentes in de Drechtsteden. Ook binnen dit service centrum zijn wordt gebruik gemaakt van DisGover trainees. Bijvoorbeeld in de rol van informatieadviseur om te ondersteunen bij het uitrollen van een nieuw klant, zaak- en archiefsysteem. Daarnaast weet het service centrum ook onze trainees te vinden om te ondersteunen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

 

Als je als trainee aan de slag gaat werk je 4 dagen in de week bij je opdrachtgever. Dit kan dus een gemeente zijn zoals Dordrecht. Ook kan het zijn dat je (een deel van) jouw traineeship doorloopt bij een andere organisatie in het publieke domein. Denk aan een ministerie, een provincie of waterschap. We kijken bij DisGover altijd welke opdracht het beste past bij jouw ontwikkeling en wensen.

 

Op vrijdag ben je als trainee aan het werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Op ons kantoor in Amersfoort werken we door middel van Action Learning aan projecten die aansluiten op wat de maatschappij op dat moment van ons verlangd. Dit zijn echte opdrachten die te maken hebben met inhoudelijke thema’s van deze tijd.

 

Daarnaast is er op vrijdag tijd voor kennissessies en workshops. Deze worden door de trainees zelf geïnitieerd en soms ook verzorgd. Zo kan het zomaar zijn dat trainees die de master behavariol change gevolgd hebben aan de Radboud Universiteit in Nijmegen een kennissessie gedragsbeïnvloeding organiseren voor hun medetrainees.

 

Wist je dat DisGover is verkozen tot het beste traineeship in de Benelux? Door onze innovatieve manier van werken en door de meerwaarde die onze trainees zijn voor de opdrachtgevers hebben we deze prijs ontvangen. En, niet onbelangrijk, omdat we onze trainees 100% baangarantie kunnen bieden.

 

Schuilt er ook een DisGoveraar in jou? Ambieer jij een carrière in de publieke sector? Beschik jij over tomeloze energie om de wereld te verbeteren? Doe de test om te zien of jij bij DisGover past hier 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29