• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship bij een gemeente als Eindhoven

 

Tijdens hun traineeship bij Disgover hebben trainees meerdere opdrachten bij verschillende overheden. Een opdracht van het traineeship kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij een gemeente.

Omdat de opdrachten altijd afhankelijk zijn van de dynamiek van onze samenleving zijn deze steeds wisselend. DisGover opdrachten zijn uitdagende opdrachten op tactisch en strategisch niveau. Centraal in onze opdrachten is verandermanagement.

Een van de gemeenten waar onze trainees hun skills mogen inzetten is de gemeente Eindhoven.

Een van de opdrachten die voor de gemeente Eindhoven mag worden uitgevoerd is die van Projectsecretaris Gemeentelijke ICT-samenwerking. Tijdens deze opdracht leert de trainee veel over de uitdagingen op het gebied van gemeentelijke informatievoorziening. Weer een andere trainee houdt zich bij de gemeente Eindhoven bezig met de inkoop en contractmanagement binnen het sociaal domein. Deze trainee begeleidt het proces van aanbesteden voor producten uit de Jeugdwet, WMO en participatiewet door middel van bestuurlijk aanbesteden.

 

Tijdens je traineeship werk je 4 dagen in de week bij je opdrachtgever. Bijvoorbeeld bij een gemeente zoals Eindhoven. Ook kan het zijn dat je (een deel van) jouw traineeship doorloopt bij een andere organisatie in de publieke sector. Denk aan een waterschap, een provincie of belastingsamenwerking. De ontwikkeling van de trainee staat ten alle tijden voorop.

De vijfde dag van de week wordt er op ons kantoor gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van de trainees.

Dit doen we door kennissessies, workshops en coaching. Tijdens deze dag werk je ook aan je opleiding. Dit doen we door middel van de Action Learning methode. Bij deze Action Learning methode werk je aan projecten uit de echte wereld met innovatieve en actuele thema’s regelrecht uit onze samenleving.

 

Gedurende het traineeship doorloop je meerdere Action Learning projecten. In deze projecten zijn drie leerlagen verwerkt. Ten eerste ontwikkel je kennis, vaardigheden en competenties die je nodig hebt als ambtenaar van de toekomst. maar je leert ook op strategisch, operationeel en tactisch niveau te werken en denken.

 

Ambieer jij een carrière bij de overheid? Wil je deel uitmaken het beste traineeship van de Benelux? Doe de test of jij en DisGover een match zijn hier

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29