• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship ideale start voor je carriere bij de overheid

Een traineeship bij DisGover is de ideale start voor je carrière in het publieke domein.

Want wat als je afgestudeerd bent en veel kennis in huis hebt maar nog weinig praktijk ervaring. Je beschikt over tomeloze energie om de wereld te verbeteren, maar waar begin je? En hoe kom je er achter welke functie bij de overheid nou het beste bij je past?

Als trainee van DisGover kan je ervaring op doen bij verschillende overheidsinstellingen in diverse functies. Dit doe je zowel op tactisch als op strategisch niveau. Omdat je tijdens je traineeship meerdere facetten van werken bij de overheid leert kennen en tegelijk aan je persoonlijke ontwikkeling werkt ben je na deze 2 jaar klaar om aan de slag te gaan als ambtenaar van de toekomst!

Een mooie bijkomstigheid is dat wij jou na je traineeship 100 procent baangarantie kunnen bieden.

Mede om deze reden zijn wij meerdere malen uitgroepen tot beste traineeship van de Benelux. Ook dit jaar hebben wij gewonnen in de categorie ‘personal branding’.

Overweeg je na je traineeship om niet bij het rijk in dienst te gaan maar dat je als consultant voor de overheid wilt werken? Ook daar houden we bij DisGover rekening mee. Omdat je vanuit een consultancyrol misschien meerdere projecten tegelijk doet vereist dit nieuwe vaardigheden. Aan het einde van je traineeship bieden wij daarom nu de mogelijkheid om kennis te maken met deze rol en je hierin te ontwikkelen.

DisGover trainees durven vragen te stellen, kunnen verbinden en weten anderen te enthousiasmeren. Zij werken hierin nauw samen met ervaren ambtenaren. Niet alles wat oud is, is slecht en wat nieuw is, is goed. Het beste uit deze twee werelden halen is de sleutel tot succes!

Schuilt er in jou ook een DisGoveraar? Wil je 4 dagen in de week werken bij de overheid en de 5e dag werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Heb jij flair? Beschik je over passie om te werken bij de overheid? Neem contact met ons op voor een gesprek dan kunnen wij bekijken of we een geschikte vacature voor je hebben!

Meer info

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29