• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Een Traineeship bij de overheid, wat houdt dat in?

Een trainee van DisGover werkt vier dagen in de week aan zijn of haar opdracht bij de overheid.

 

Zo’n opdracht is vaak bij een gemeente maar kan net zo goed bij een ministerie of  veiligheidsregio zijn. Je kan ook een traineeship doorlopen bij bijvoorbeeld een consultancybureau, waterschap of provincie.

Als trainee houd je je in die 4 dagen bezig met maatschappelijke vraagstukken.

 

Het inhoudelijke vakgebied en thema is altijd afhankelijk van de dynamiek van de samenleving. De opdrachten verschillen dus continue. Wel staat verandermanagement bij onze opdrachten altijd centraal.

Bij ons leer je daarom hoe je mensen enthousiast en kundig krijgt over de nieuwste ontwikkelingen. Ons kernteam zorgt altijd dat een trainee uitdagende opdrachten krijgt op strategisch en tactisch niveau. Daarbij dragen we er zorg voor dat je opdracht altijd bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Op Vrijdag volg je je interne opleiding bij DisGover.

Dit doen we via de Action Learing methode. Niks theorie maar leren in de praktijk! Er is op vrijdag ook ruimte voor bijvoorbeeld kennissessies en workshops.

Tijdens je traineeship heb je een coach die jou gedurende dit twee jaar durende traject ondersteunt. Ten eerste begeleiden we je op inhoud. Daarnaast begeleiden we je op je vaardigheden en competenties.
Ten slotte gaat jouw coach niet voorbij aan jouw drijfveren en wordt samen bekeken hoe we jou jezelf zo optimaal kunnen laten ontwikkelen tot ambtenaar van de toekomst. We bieden jou 100% baangarantie. Een traineeship bij DisGover is de ideale springplank om jouw carrière bij de overheid te starten.

 

Wil jij dit ook? Maak een afspraak!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29