• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Een traineeship bij een gemeente in de regio Amsterdam

Als DisGover trainee heb je een verfrissende kijk op de organisatie.

Wie weet kom je als trainee wel bij een gemeente in de regio Amsterdam terecht. Dit is een regio waar in diverse gemeenten onze trainees aan de slag gaan. Ze gaan hier aan het werk met een opdracht als onderdeel van hun traineeship.

Wat doen DisGover trainees bij een gemeente zoals Amsterdam?

Een opdracht in je traineeship bij een lokale overheidsorganisatie kent verschillende vormen. Deze zijn allemaal gericht op het oplossen van lokale maatschappelijke vraagstukken. Denk aan het verbeteren van de online dienstverlening en procesoptimalisatie in de jeugdzorg. Maar ook de implementatie van de omgevingswet en digitaal werken van ambtenaren.

Een voorbeeld van een trainee opdracht bij een gemeente in de regio Amsterdam is het adviseren over informatie beveiliging. Je gaat aan de slag als adviseur informatiebeveiliging met het implementeren van de Baseline Informatievoorziening Gemeenten (BIG). Dit zijn maatregelen waar elke gemeente aan moet voldoen om de veiligheid van de informatie – die een gemeente heeft – over haar inwoners te waarborgen. Je bent als de trainee de schaken tussen mensen, ICT en processen. Tijdens je traineeship leer je het maatschappelijke vraagstuk te vertalen naar de processen van een gemeente, de verandering in werkwijzen van mensen en tegelijkertijd te verbinden met de huidige technologische ontwikkelingen.

Weer een andere opdracht in het traineeship is in de functie van adviseur informatievoorzieningen in het ruimtelijk domein. De trainee houdt zich dan onder andere bezig met het inrichten van een nieuw accountteam voor het stadsbeheer.

Er is  een grote verscheidenheid aan opdrachten bij gemeenten.

Omdat elke gemeente anders is en de opdrachten wisselend zijn de coaches bij DisGover continue bezig om de juiste opdrachten af te stemmen met de juiste (potentiële) trainees. Op deze manier draagt DisGover bij aan de ontplooiing van de trainees en hun carrière bij de overheid.

Wil jij weten of een traineeship de ideale manier is om jouw carrière bij de overheid te beginnen?

Bij DisGover werk je 4 dagen in de week bij een gemeente of andere overheidsinstantie en op vrijdag wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Op deze dag wordt er ook gewerkt aan de action learning projecten. Om te weten hoe een traineeship bij DisGover precies in zijn werk gaat klik je op onderstaande button voor meer info!

 

Meer info

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.