• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship bij de gemeente Weert

Opdrachten bij het traineeship van DisGover vinden plaats in allerlei overheidsorganisaties. Van een belastingsamenwerking tot ministerie, waterschappen en veiligheidsregio’s. Of een adviesorgaan, provincie of gemeente. Zo ook in de provincie Limburg bij de gemeente Weert.

Een trainee wordt ingezet op volwaardige opdrachten van niveau. DisGover trainees zijn geen veredelde stagiaires. Het zijn jonge, hoogopgeleide talenten met de ambitie voor een carrière in het publieke domein. De trainees worden door DisGover intensief begeleid en hebben daarom een persoonlijke begeleider voor zowel de inhoudelijke als de persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens je traineeship kan je bijvoorbeeld ingezet worden als projectplanner zoals de gemeente Weert heeft gedaan. Deze trainee helpt met de implementatie van het zaakgericht werken. De trainee is verantwoordelijk voor de planning om ervoor te zorgen dat het zaaksysteem op tijd in gebruik kan worden genomen.

Doordat de opdrachten samenhangen met de dynamische samenleving zijn deze steeds wisselend.

Dit is dus slechts een van de vele voorbeelden van een opdracht voor een gemeente. DisGover blijft op zoek naar opdrachten die zowel op tactisch als strategisch niveau uitdagend zijn voor de trainees.

Onze opdrachten hebben gemeen dat ze zich bevinden op het snijvlak van inhoud, proces en mens. Hierbij verlangen we een sterke verandermanagement component. Ook blijven we monitoren welke opdrachten het beste passen bij de ontwikkeling van de trainee.

Uiteraard kun je bij nog veel meer gemeenten en overheidsinstanties je traineeship doorlopen. In de laatste fase van het traineeship kan de trainee ook aan de slag gaan als consultant ambtenaar van de toekomst. Kijk op het landkaartje waar onze trainees op dit moment geplaatst zijn.

Zo enthousiast geworden dat je direct contact wilt? Vul onderstaand contactformulier in!

 

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29