Voltooide opdrachten gemeente Heerhugowaard

Functie: Adviseur gemeentesecretaris

 

Bij de gemeente Heerhugowaard ondersteunt de trainee de gemeentesecretaris. De trainee ondersteunt de secretaris met verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste onderdeel van deze opdracht is om de bestuurlijke processen tussen de ambtelijke medewerkers en het college helder in kaart te brengen. De processen zijn in de loop der jaren veel veranderd. Dit komt door innovaties en het gegeven dat er steeds meer digitaal wordt gewerkt bij gemeenten. Verschillende partijen hierin verbinden is hierbij de uitdaging. Samen met de betrokken partijen moet daarom tot een optimaal proces gekomen worden.

 

Functie: Legal Trainee

 

Bij deze opdracht bij de gemeente Heerhugowaard werkt de trainee als projectleider papierloos werken. Dit houdt in dat de trainee verantwoordelijk is voor het uitwerken en implementeren van de digitale procesdossiers. Daarnaast werken de leden van de commissie bezwaar dankzij dit project geheel papierloos. Het gerealiseerde proces wordt ook overgenomen door de gemeente Langedijk. Verder heeft de trainee in korte tijd de werkzaamheden als secretaris eigen gemaakt waardoor deze al snel deelnam aan hoorzittingen en adviezen schreef.

 

Functie: Bestuursadviseur van de gemeentesecretaris

 

Bij de gemeente Heerhugowaard ondersteunt de trainee de gemeentesecretaris met verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste onderdeel van het werk is om de bestuurlijke processen tussen de ambtelijke medewerkers en het college helder in kaart te brengen. Door de innovaties en het gegeven dat er steeds meer digitaal wordt gewerkt bij gemeenten zijn deze processen in de loop der jaren veel veranderd. De uitdaging is om verschillende partijen te verbinden en samen met de betrokken partijen tot een optimaal proces te komen.

 

Functie: Secretaris bezwarencommissie en projectleider papierloos werken

 

Tijdens deze traineeship opdracht is de DisGoveraar verantwoordelijk voor het inhoudelijk en procedureel begeleiden van de externe bezwarencommissie. Daarnaast is de trainee verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken en implementeren van papierloos werken binnen het bezwaarproces.

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29