• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Ben je net afgestudeerd en heb je de ambitie bij de overheid te werken?

Als je afgestudeerd bent en een carrière bij de overheid ambieert is een traineeship bij DisGover de ideale springplank om te beginnen.

Als trainee bij DisGover werk je vier dagen in de week bij een opdrachtgever. Op vrijdag ben je op ons kantoor in Amersfoort waar je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door middel van de Action Learning methode. Ook heb je een persoonlijke coach die jou begeleidt op basis van jouw drijfveren.

 

Bij het bepalen van je opdracht kijkt DisGover goed naar wat het beste bij jouw ontwikkeling past op dat moment. We letten goed op jouw competenties, vaardigheden en uiteraard luisteren we naar jouw ambities!

DisGover opdrachten kunnen plaatsvinden in alle overheidsorganisaties, van een gemeente tot ministerie.

Opdrachten tijdens je traineeship overheid kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden bij de belastingsamenwerking, veiligheidsregio’s of een waterschap. Deze opdrachten zijn serieuze opdrachten op tactisch en strategisch niveau. Omdat de thema’s afhankelijk zijn van de dynamiek van de hedendaagse maatschappij zijn deze steeds wisselend. Onze opdrachten bevinden zich altijd op het snijvlak van inhoud, proces en verandermanagement. Het menselijke apect is wat ons onderscheidend maakt van andere traineeships.

 

Ook is DisGover verkozen tot het beste traineeship van de Benelux

Door de meerwaarde die onze trainees betekenen voor onze opdrachtgevers hebben wij deze prijs mogen ontvangen. Hierdoor maar ook door de 100 procent baangarantie die wij onze trainees kunnen bieden.

Wil jij ook een carrière als nieuwe ambtenaar? Beschik jij ook over flair en een tomeloze energie om de wereld te verbeteren? Klik op onderstaande button of een traineeship bij DisGoveraar bij jou past!

Ben jij de nieuwe DisGoveraar?

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29

  Welkom op onze website!

  Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.