• DisGoveraars

    Maak kennis!

Valerie Box

Trainee overheid ValerieMenselijk gedrag vind ik onwijs interessant. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om een master gedragsverandering te volgen. Met mijn kennis over menselijk gedrag wil ik de wereld steeds een stukje mooier maken. Onder andere door mensen te helpen bij het maken van gezondere, veiligere en duurzamere keuzes.

Op welke manier ik mijn kennis in wil zetten, weet ik nog niet precies. Het doen van een traineeship was daarom voor mij een logische stap. Ik zie DisGover als een kans om het werkveld binnen de overheid te verkennen. Om op deze manier te achterhalen welke organisatie en functie (het beste) bij me past.

Werkervaring

Periode

Januari 2023 – heden

Organisatie

Provincie Gelderland

Functie

Assistent-projectleider

Omschrijving

Afgelopen jaar is er een organisatiebreed project opgezet op gebied van privacy en de AVG. Het doel van het project is om als provincie beter te voldoen aan de AVG. Als assistent-projectleider zorg ik ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Op deze manier draag ik een steentje bij aan de stijging van het volwassenheidsniveau op gebied van privacy.

Opleiding

Periode

2021 - 2022

Onderwijsinstituut

Radboud Universiteit

Studie

Master Gedragsverandering

Periode

2016 - 2020

Onderwijsinstituut

Radboud Universiteit

Studie

Bachelor Psychologie

Action Learning Projecten

Project

Summer School

Rol

Projectlid

Omschrijving

Met onze projectgroep zorgen wij voor de invulling van het zomerprogramma voor de trainees van (We Care to) DisGover. Op basis van co-creatie proberen wij een zomerprogramma neer te zetten dat aansluit bij de behoeften van onze trainees, opdrachtgevers en de maatschappij.