• DisGoveraars

    Maak kennis!

Tom van der Linden

Ik heb mij altijd al graag verdiept in lastige onderwerpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens mijn studie bij een master in de hedendaagse filosofie ben uitgekomen. Mede hierdoor heb ik veel maatschappelijke thema’s onderzocht. Of het nou gaat om klimaatverandering, polarisatie, of andere maatschappelijke vraagstukken, mijn doel is altijd om mensen samen te brengen en te onderzoeken wat zij nodig hebben. Nu is het studeren klaar maar ga ik hier graag mee door.

Naast mijn theoretische interesses werk ik ook graag met mensen. Dit doe ik niet alleen omdat ik in een sociale sfeer meer kan genieten van mijn dag, maar ook omdat ik graag meekijk met anderen om zo te profiteren van hun ervaring. Bij DisGover komen deze interesses samen. Ik hoop dan ook in aanraking te komen met zeer verschillende onderwerpen en personen om zo verder te groeien.

Werkervaring

Periode

Maart 2024 - heden

Organisatie

Provincie Gelderland

Functie

Projectsecretaris AVG & Privacy en Projectleider Datakrachtig Gelderland

Omschrijving

Binnen provincie Gelderland houd ik mij bezig met twee projecten. Ten eerste werk ik mee met het verbeteren van de AVG-implementatie. Ik werk hierbij nauw samen met een team van privacy-officers en onderzoek wat nodig is om processen te verbeteren. Daarnaast ben ik bezig om de samenwerking omtrent data te verbeter binnen de provincie. Hiervoor breng ik verschillende partijen samen aan tafel en help ik met het bouwen van een netwerk. Hiermee maakt Gelderland zich door samenwerking klaar voor de opgaven van de toekomst.

Opleiding

Periode

Januari 2022 - juli 2023

Onderwijsinstituut

Tilburg University

Studie

MA Philosophy of Contemporary Challenges

Periode

September 2017 - september 2021

Onderwijsinstituut

Avans Hogeschool Breda

Studie

B AS Communication and Multi-media Design

Action Learning Projecten

Project

Café Collectief

Rol

Projectlid

Omschrijving

Als projectlid van Café Collectief stimuleer ik namens +anderen en DisGover samenwerking in én met het publieke domein. Dit betekent dat ik actief verhalen ophaal over de succesfactoren van samenwerking, waarmee ik belangrijke vaardigheden zoals netwerken, interviewen en analyseren ontwikkel. Daarnaast is het ook mijn verantwoordelijkheid om de opgehaalde kennis op een creatieve wijze te delen, door middel van een podcast, LinkedIn pagina en een fysiek evenement.