• DisGoveraars

    Maak kennis!

Sven van Beem

Werkervaring

Periode

Mei 2024 - Heden

Organisatie

Servicegemeente Dordrecht

Functie

Informatiespecialist

Omschrijving

Als informatiespecialist werk ik mee aan een toekomstgerichte informatievoorziening in de Drechtsteden. Ik begeleid en ondersteun afdelingen en teams met de datamigratie van traditionele netwerkschijven naar MS 365. Ik werk hierbij nauw samen met zowel de migratiecoördinatoren en informatiemanagers van de aangesloten organisaties als de specialisten bij de SGD. Daarnaast ben ik bezig met het vergroten van bewustzijn over archivering, privacy, informatieveiligheid en digitaal zaakgericht werken.

Periode

Januari 2023 - Juni 2023

Organisatie

Raad van State

Functie

Medewerker Wet Open Overheid (Woo)

Omschrijving

Mijn verantwoordelijkheid waren werkzaamheden rondom de Woo. Ik werkte in een klein team om Woo-verzoeken te verwerken, open overheid te stimuleren en de processen rondom de Woo, zoals het zaaksysteem te stroomlijnen. Duurzame informatiehuishouding en -veiligheid stonden hierbij centraal. Dit heeft geresulteerd in een tijdige afhandeling van aanvragen en een nieuwe inrichting van de bezwaar- en beroepsprocedure.

Opleiding

Periode

2022 - 2023

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

Master Political Economy

Periode

2018 - 2021

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

Bachelor International Relations and Organisations

Action Learning Projecten

Project

Buitengewoon Bewegen

Rol

Projectlid

Omschrijving

Uit recent onderzoek blijkt niet alleen dat Nederlanders te weinig bewegen, maar ook niet veelzijdig genoeg. Athletic Skills Model heeft daarom Skills Gardens ontwikkeld: door heel Nederland zijn beweegvriendelijke openbare ruimtes ontworpen voor alle leeftijden om veelzijdig te sporten, spelen en bewegen.

Maar wat zijn de echte effecten van zo’n Skills Garden? Wie gebruikt ze en hoe? Met deze vraag zijn wij aan de slag gegaan om de impact in beeld te brengen en te onderzoeken hoe we verder kunnen optimaliseren.