• DisGoveraars

    Maak kennis!

Iris Suurmond

Trainee Overheid IrisDoor mijn interesse in de politiek en maatschappij wist ik dat ik  graag binnen de overheid wou werken. Vanwege mijn brede interesse in verschillende maatschappelijke vraagstukken wist ik alleen nog niet waar mijn passie echt lag. Het traineeship van DisGover heeft mij aangetrokken omdat ik ervaring kan opdoen met verschillende overheidsorganisaties en verschillende vraagstukken. Zo krijg ik de kans om mijn plekje te vinden binnen het overheidslandschap.

Werkervaring

Periode

Januari 2023 – heden

Organisatie

Provincie Gelderland

Functie

Projectleider leermodule Business Datastewards

Omschrijving

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de opleiding van de Business Datastewards. Ik werk aan leermodules en geef trainingen om te zorgen dat zij over de juiste kennis beschikken om hun taken uit te voeren. Daarnaast werk ik aan het Data voor Gelderland programma waarin ik ondersteuning bied in het schrijven en uitvoeren van beleid omtrent data.

Opleiding

Periode

2020 - 2022

Onderwijsinstituut

Radboud Universiteit

Studie

Master Sociale Geografie

Periode

2019 – 2020

Onderwijsinstituut

Radboud Universiteit

Studie

Pre-master Sociale Geografie

Periode

2015 – 2019

Onderwijsinstituut

Rijksuniversiteit Groningen

Studie

Psychologie

Action Learning Projecten

Project

WIAL Nederland

Rol

Projectlid

Omschrijving

In opdracht van WIAL Nederland breng ik samen met mijn projectgroep Action Learning onder de aandacht binnen de overheid. Hierbij willen wij de laten zien dat Action Learning van toegevoegde waarde kan zijn binnen de overheid. We verdiepen ons in de kennis achter Action Learning. Deze kennis willen wij overdragen in de vorm van een inspiratiesessie die gebruik maakt van Action Learning. Tijdens deze sessie willen wij ambtenaren inspireren om Action Learning te gaan gebruiken in hun werk.