• DisGoveraars

    Maak kennis!

Hezja Mahmood

Trainee overheid Hezja

Als politiek vluchteling heb ik sinds mijn tienerjaren een aanzienlijke belangstelling voor politiek ontwikkeld en heb ik altijd de wens gehad om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Het omgaan met ingewikkelde en dynamische vraagstukken is essentieel voor de ambtenaren van de toekomst. Om deze reden heb ik besloten bij DisGover mijn passie in de praktijk te brengen.

Werkervaring

Periode

Januari 2023 - heden

Organisatie

Gemeente Amsterdam

Functie

Projectmedewerker Kernteam Algoritme Amsterdam

Omschrijving

Binnen deze functie draag ik bij aan het ondersteunen van het team met het invullen en publiceren van algoritmen. Ook heb ik de verantwoordelijkheid om een een Algoritme week voor de gemeente Amsterdam te organiseren. Daarnaast ben ik bezig met een AI impact analyse schrijven, zit ik in een werkgroep voor het gebruik van generatieve AI binnen de gemeente en tenslotte ben ik bezig met de migratie van het algoritme register naar de website van Amsterdam.nl.

Opleiding

Periode

2021-2023

Onderwijsinstituut

MA Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Studie

Universiteit Antwerpen

Periode

2016 - 2020

Onderwijsinstituut

Leiden Universiteit

Studie

BA Midden-Oosten Studies

Action Learning Projecten

Project

Digicampus

Rol

Projectlid

Omschrijving

Voor het Action Learning project DigiCampus zijn wij bezig met een vorm te geven aan een opschalingslab voor DigiCampus. Binnen het team voer ik verschillende taken uit, zo ben ik nu bezig met een onderdeel van het opschalingslab vorm te geven.