• DisGoveraars

    Maak kennis!

Dionne Jessen

Al vanaf jongs af aan hou ik me dagelijks bezig met verschillende sociaal maatschappelijke vraagstukken zoals migratie, diversiteit en inclusie. Na mijn eindexamen koos ik er daarom voor om communicatiewetenschap te gaan studeren, met de gedachte dat ik na mijn afstuderen campagne wilde gaan maken voor een politieke partij die deze problemen aanpakt. Tijdens mijn studie realiseerde ik mij steeds meer dat ik niet voor één specifieke partij wil werken, maar graag op een andere wijze een bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Bij DisGover krijg ik de kans om dit te doen en tegelijkertijd het bredere politieke landschap beter te leren kennen. Daarnaast kan ik mij bij DisGover verder ontwikkelen en uitzoeken wat het beste bij mij past, zodat ik een zo groot mogelijke bijdrage kan leveren aan de maatschappelijke vraagstukken die mij al vanaf jongs af aan bezig houden. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen het verandermanagement en een verschil te maken in hoe de overheid werkt, en bij de verschillende problemen waar we als maatschappij dagelijks tegenaan lopen.

Werkervaring

Periode

September 2023 - heden

Organisatie

Provincie Gelderland

Functie

Projectleider Privacy en AVG

Omschrijving

Hoe kunnen we als provincie Gelderland de persoonsgegevens van onze medewerkers en inwoners zo goed mogelijk beschermen en onze privacy volwassenheid naar een hoger niveau tillen? Dat is de vraag waar ik mij als projectleider Privacy & AVG samen met een team van Privacy Officers dagelijks mee bezig houd. Ik maak deel uit van een tweejarig project om als provincie beter te voldoen aan de AVG. Mijn taak is om de Privacy Officers waar nodig te ondersteunen en ervoor te zorgen dat het project in goede banen geleid wordt.

Opleiding

Studie

2022 - 2023

Onderwijsinstituut

Universiteit van Amsterdam

Studie

Master Communication Science: Political Communication

Periode

2017 - 2021

Onderwijsinstituut

Universiteit van Amsterdam

Studie

BS Communicatie

Action Learning Projecten

Project

Caribische Diversiteit en Inclusie

Rol

Projectlid

Omschrijving

Nederland telt 3 bijzondere gemeenten aan de andere kant van de wereld: Bonaire, St. Eustatius en Saba. Door de relatie tussen Den Haag en de BES eilanden te onderzoeken, ontdekken we meer over ons gedeelde verleden. De overeenkomsten en verschillen in ons beleid, maar ook de ervaringen van medewerkers binnen de rijksoverheid, gebruiken wij als aanbeveling om diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid samen verder te ontwikkelen.

Project

Serious Gaming Mobiliteit

Rol

Projectlid

Omschrijving

In opdracht van de provincie Zuid-Holland ontwerpen we een serious game rondom het thema mobiliteit in het buitengebied. Bij het ontwerpen van de game betrekken we verschillende spelers uit het veld en staat co-creatie centraal. De uiteindelijke game wordt gespeeld met scholieren op een middelbare school in Goeree-Overflakkee.

Welkom op onze website!

Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.