• DisGoveraars

    Maak kennis!

Debbie Duurland

Trainee overheid DebbieHet traineeship bij DisGover heeft mij met name aangetrokken omdat het een mooie eerste stap in mijn carrière is, waarbij ik bij verschillende overheidsorganisaties en in verschillende functies kan kijken wat ik interessant vind en wat er precies bij mij past. Toen ik net klaar was met studeren was ik hier nog helemaal niet zeker over. Bovendien is het leerzaam en leuk om tijdens Action Learning projecten met mede-trainees aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Het traineeship biedt daarmee veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werkervaring

Periode

September 2022 - heden

Organisatie

Gemeente Rotterdam

Functie

Projectmanager Smart City & Digitale Economie

Omschrijving

Bij de gemeente Rotterdam houd ik me enerzijds bezig met Europese wet- en regelgeving rondom digitalisering en anderzijds help ik mee met het organiseren van verschillende evenementen en bijeenkomsten.

Opleiding

Periode

2021 - 2022

Onderwijsinstituut

Universiteit van Amsterdam

Studie

Master Politicologie (European Politics and External Relations)

Periode

2018 - 2021

Onderwijsinstituut

Universiteit van Amsterdam

Studie

Bachelor Politicologie

Periode

2016 - 2019

Onderwijsinstituut

Universiteit van Amsterdam

Studie

Bachelor Europese Studie

Action Learning Projecten

Project

Interprovinciaal Overleg (IPO)

Rol

Projectlid

Omschrijving

Ik ben net begonnen met een nieuw Action Learning project voor het Interprovinciaal Overleg (IPO). Het vraagstuk dat bij ons is neergelegd is: hoe kunnen de verschillende teams binnen het IPO meer opgaven overstijgend te werk gaan. Komende maanden zal ik met een aantal mede-trainees hiermee aan de slag gaan.