• DisGoveraars

    Maak kennis!

Cemre Ercan

Trainee overheid CemreAls gedreven professional zet ik mij graag in om samenwerking tussen inwoners, organisaties, bedrijven en overheden te bevorderen. Ik vind het belangrijk om waarde te creëren in de werkzaamheden die ik verricht, waarbij het mensen en onze samenleving ten goede komt. Mijn doel is om, onder andere, innovatie, brede welvaart en co-creatie te realiseren. Dit is voor mij niet beperkt tot enkel lokaal of nationaal niveau, maar kan zich ook richten op Europees of internationaal vlak. Ik waardeer constructieve communicatie en samenwerking als teamspeler en benader alles met een groeimindset; men leert door te doen. Het proactief benaderen van vraagstukken vanuit verschillende perspectieven, het aangaan van uitdagingen en het nemen van verantwoordelijkheid zijn voor mij essentieel.

Werkervaring

Periode

Augustus 2023 - Heden

Organisatie

Gemeente Zwolle

Functie

Procesadviseur Data Innovatie Expertise Team

Omschrijving

In een tijdperk waar data en innovatie cruciaal zijn, streven we naar de implementatie van dataprojecten door datateams en de vorming van een gespecialiseerd Data Innovatie Expertise Team. Als procesadviseur ben ik verantwoordelijk voor het analyseren en onderzoeken van mogelijkheden voor dit multidisciplinaire team in samenwerking met diverse stakeholders, met de focus op DataGedreven Werken (DGW) en digitale innovatie binnen onze organisatie.

Periode

Februari 2023 - Augustus 2023

Organisatie

Gemeente Zwolle

Functie

Programmacoördinator Slimme Samenleving

Omschrijving

Als programmacoördinator was ik samen met de programmamanager verantwoordelijk voor het identificeren van mogelijke koppelkansen en risico’s om zo efficiënt mogelijk de beoogde doelstellingen vast te stellen. Hierbij zorgde ik voor de verbindende schakel tussen verschillende afdelingen binnen de gemeente, zoals Klimaat, Mobiliteit, Afval, Beheer en Onderhoud. Daarnaast werkte ik vanuit het SLS-programmateam nauw samen met de Alliantie Smart Zwolle om zo een brug te slaan tussen het SLS-programmateam binnen de Alliantie Smart Zwolle en ons netwerk van regionale partners.

Opleiding

Periode

2020 - 2022

Onderwijsinstituut

Radboud Universiteit Nijmegen

Studie

Master International Business (IB) - Business Administration

Periode

2016 - 2020

Onderwijsinstituut

Hogeschool Windesheim (Zwolle)

Hogeschool Windesheim (Zwolle)

Bachelor International Business and Languages

Periode

2019

Onderwijsinstituut

La Salle Barcelona - Ramon Llull University

Studie

Management of Business & Technology

Action Learning Projecten

Project

Samenwerken in het Ecosysteem - Koninklijke Landmacht

Rol

Projectlid

Omschrijving

Het Innovatie Team ervaart uitdagingen in de samenwerking met het ecosysteem van diverse organisaties. Aan ons de taak om te onderzoeken welke mogelijke drempels er zijn en hoe deze verlaagd/verminderd kunnen worden, zodat het team effectief samenwerkingen binnen ecosystemen kan stimuleren.

Project

Het Atrium van de Toekomst - Rijnstate Ziekenhuis (Arnhem)

Rol

Projectlid

Omschrijving

Het huidige atrium van het Rijnstate Ziekenhuis voldoet onvoldoende aan de ambities van het ziekenhuis en aan de behoeften van de patiënten, medewerkers en bezoekers. De ambities en behoeften richten zich op vier aspecten: gezondheid/preventie, gastvrijheid, duurzaamheid en innovatie/digitalisering. Aan ons de opdracht om onderzoek uit te voeren en op die manier vorm te geven aan het ‘atrium van de toekomst’. Als team waren wij verantwoordelijk voor het bedenken, vormgeven en creëren van het nieuwe atrium als voor het Rijnstate ziekenhuis. Wij werkten toe naar een concreet eindproduct, dat uiteindelijk heeft geleid tot een combinatie van creatief, innovatief en concreet resultaat, creatief en innovatief (nieuwe generatie) resultaat.