• DisGoveraars

    Maak kennis!

André Gronsveld

Oprichter DisGover Andre

Mijn motivatie om een trainee-bedrijf op te richten voor jonge mensen, die de ambitie hebben om in de overheid te werken, is ontstaan vanuit de onderdelen in mijn werk en opdrachten waar ik altijd een zeer goed gevoel bij heb gekregen. Die onderdelen zijn het coachen, begeleiden en ondersteunen van mensen waardoor zij groeien in hun rol, betere resultaten boeken en/of boven verwachting acteren.

De wereld van de overheid is veel complexer dan welke private onderneming dan ook. De overheid opereert in een turbulente maatschappelijke omgeving, waar zowel politiek, bestuurlijk als ambtelijk in elkaar overvloeien.

Het is dan ook een genoegen te werken met jonge mensen die met grote bevlogenheid en passie de wereld willen verbeteren.

In de afgelopen periode heb ik echter aan den lijven kunnen ondervinden dat de visie van DisGover ook op mijzelf van toepassing bleek. Het verbinden van de “bestaande” kennis met de onbevangen innovatieve kracht van de jeugd is een zeer sterke combinatie om de benodigde verbeteringen in de overheid tot stand te kunnen brengen.

Door samen te werken met de trainees, merk ik zelf dat de onbevangenheid mij scherp houd, dat het gebruik van innovaties makkelijker wordt gemaakt en de passie van de trainees over slaat.

Met het oprichten van DisGover heb ik mijn vak weten te maken van de zaken in het leven die ik het allerliefste doe en ondervind ik aan den lijve de positieve gevolgen daarvan.

Werkervaring

Periode

Maart 2011 - heden

Organisatie

DisGover

Functie

Oprichter

Omschrijving

DisGover Us!