• DisGoveraars

    Ben je nieuwsgierig bij welke overheidsorganisaties de trainees nu werken en wat zij doen? Klik dan op de DisGoveraar waar jij meer over wilt weten.

Lode Dhaeze

Gedreven door een diepgewortelde passie om anderen te begrijpen en te helpen groeien, heb ik metmijn Bachelor in HRM en mijn Master in Diversiteit en Inclusie een solide basis gelegd voor het bevorderen van harmonie en groei binnen organisaties. Mijn natuurlijke empathie en oprechte wens om het goede te doen stellen mij in staat om bruggen te bouwen tussen mensen en zo de beste resultaten te bereiken. In een snel veranderende wereld wordt de unieke waarde van elk individu niet alleen een troef, maar ook een noodzaak om relevant, effectief en innovatief te blijven. Hoe kunnen we organisaties creëren waarin ieder individu zich gewaardeerd voelt en kan bijdragen vanuit zijn, haar of hun unieke sterktes? Hoe kunnen we leiderschap tonen dat inspireert en mensen samenbrengt, ongeacht hun achtergrond? Bij DisGover zie ik een geweldige kans om dit visionaire denken toe te passen en een ambtenaar van de toekomst te worden die echt een verschil gaat maken op het leven van de gemeenschap.

Werkervaring

Periode

Januari 2024 - heden

Organisatie

Nationaal Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD)

Functie

Coördinator Beheer

Omschrijving

Als Coördinator Beheer bij het NRGD fungeer ik als schakel tussen de afdelingen Beheer en Beleid. Mijn primaire verantwoordelijkheden omvatten het implementeren, coördineren en optimaliseren van de interne werkprocessen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van het NRGD op het gebied van bedrijfsvoering en vertegenwoordig ik het belang (van de bedrijfsvoering) van de organisatie bij externe belanghebbenden.

Periode

September 2023 - januari 2024

Organisatie

+Anderen

Functie

Projectleider

Omschrijving

Samen met +Anderen heeft DisGover de handen ineen geslagen om verhalen op te halen over samenwerken op grote maatschappelijke vraagstukken. Met een klein, continu veranderend projectteam, spreek ik diverse mensen uit de publieke sector om een beeld te krijgen van de succes- en faalfactoren. We reizen door heel het land en maken verbinding, alles om de samenwerking tussen belangrijke stakeholders te onderzoeken en bevorderen. Onze opgedane kennis delen wij via diverse manieren met het netwerk.

Opleiding

Periode

2021-2023

Onderwijsinstituut

Radboud University, Nijmegen

Studie

MSc Gender Equality, Diversity and Inclusion in Management

Periode

2017-2021

Onderwijsinstituut

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Nijmegen

Studie

BASc Human Resource Management

Periode

2014-2017

Onderwijsinstituut

ROC A12, Ede

Studie

Niveau 4 Financieel Administratief Medewerker

Action Learning Projecten

Project

Caribische Diversiteit en Inclusie

Rol

Reisleider

Omschrijving

Nederland telt 3 bijzondere gemeenten aan de andere kant van de wereld: Bonaire, St. Eustatius en Saba. Door de relatie tussen Den Haag en de BES eilanden te onderzoeken, ontdekken we meer over ons gedeelde verleden. De overeenkomsten en verschillen in ons beleid, maar ook de ervaringen van medewerkers binnen de rijksoverheid, gebruiken wij als aanbeveling om diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid samen verder te ontwikkelen.

Project

De invulling van de sociale werkplaats (Cedris)

Rol

Projectlid

Omschrijving

Samen met Cedris, de vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, zet ik mij in om de verhalen van jongeren met een arbeidsmarkt-achterstand onder de aandacht te brengen bij iedereen die invloed heeft op hun situatie, van beleidsmakers tot het grote publiek. Dit doe ik door te spreken met de jongeren met afstand, organisaties die betrokken zijn bij deze jongeren en hun directe omgeving. Het uiteindelijke doel is een rondreizend beeld dat het bewustzijn voor jongeren met afstand vergroot.

Welkom op onze website!

Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze site en de informatie daarop. Houd er dus rekening mee dat sommige informatie verouderd kan zijn.