• Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

 • Welkom! DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst.

Traineeship bij een gemeente, ministerie of als consultant bij de overheid?

Wil jij jezelf in een traineeship van maximaal twee jaar tijd ontwikkelen tot ambtenaar van de toekomst?

 

Als trainee van DisGover kan je bij uiteenlopende organen in het publiek domein een opdracht vervullen. Tijdens je traineeship vervul je meerdere opdrachten dus dit is de ideale manier om te ervaren welke overheidsorganisatie het beste past bij jouw ambities.

 

Een traineeship kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij een gemeente, een provincie, ministerie of waterschap. Maar wist je dat onze opdrachten ook plaatsvinden bij adviesbureaus, jeugdzorg of een belastingsamenwerking.

 

Nieuw bij DisGover is dat wij onze trainees aan het einde van hun traineeship de mogelijkheid geven nog meer uit hun traineeship te halen door deel te nemen aan een consultancymodule. We geloven namelijk dat het mogelijk is dat de ambtenaar van de toekomst vanuit een consultancyrol werkt maar dat dit nieuwe vaardigheden vereist.

Onze trainees werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken, veel op het vakgebied van informatie- en. DisGover trainees durven vragen te stellen, kunnen verbinden en weten anderen te enthousiasmeren. Zij werken hierin nauw samen met ervaren ambtenaren. Niet alles wat oud is, is slecht en wat nieuw is, is goed. Het beste uit deze twee werelden halen is de sleutel tot succes!

 

DisGover is meerdere malen verkozen tot beste traineeship Benelux. Deze titel dankt DisGover aan de 100% baangarantie voor onze trainees en de meerwaarde die zij bieden voor opdrachtgevers bij de overheid.

DisGover is een ideale plek om je maatschappelijke loopbaan te beginnen en bij verschillende overheidsorganisaties een kijkje te nemen. Klik op onderstaande button om te zien hoe een traineeship in zijn werk gaat!

Meer info

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29