• Over DisGover

  DisGover is een traineeorganisatie waarvan je als hoogopgeleide trainee op verschillende opdrachten binnen de overheid komt te werken. Daarnaast heb je elke vrijdag een opleidingsdag in Amersfoort waar je met al je mede trainees werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Waar staan we voor?

DisGover werkt met jonge hoogopgeleide mensen met carrièreambities bij de overheid.

Het afgelopen jaar zijn wij verkozen tot het beste traineeship van de Benelux vanwege de 100% baangarantie en de meerwaarde die onze trainees leveren op hun opdrachten. Ook dit jaar kwamen wij als winnaar uit de wedstrijd in de categorie ‘Personal Branding’.
DisGover trainees werken twee jaar lang hard aan hun (persoonlijke) ontwikkeling en doen opdrachten bij overheidsorganisaties op tactisch en strategisch niveau. Een DisGover trainee herken je aan zijn tomeloze energie om de wereld te verbeteren.

 

Over DisGover

Lees hieronder waar wij als DisGover voor staan.

Wij, André Gronsveld en Sabine Karelse, oprichters van DisGover, hebben op zowel inhoudelijke als managementfuncties geacteerd en hebben daarbij veel over het functioneren van de overheid geleerd maar ook over ons eigen functioneren. Wij staan voor drie kernelementen:

Geven van verantwoordelijkheid
Heerlijk om met ambitieuze mensen te werken die ieder hun talent meebrengen! Niet alleen het erkennen van elkaars kracht maar ook het geven van bijpassende verantwoordelijkheid leidt tot betere prestaties. Goed op elkaar inspelen en functioneren als een team levert de beste resultaten!

Geen hiërarchie
DisGover is ingericht zonder hiërarchie. Dit gedachtegoed is doorgezet in alle lagen van de organisatie, sterker nog, DisGover is een organisatie zonder lagen. Wij geloven heilig in succes wanneer je goede mensen om je heen verzamelt en deze mensen mee weet te nemen in dit gedachtegoed. Op deze wijze haal je het maximale uit de organisatie en haar mensen. DisGover runnen we samen!

Eén Overheid
Wat we hierboven beschrijven is exact wat we willen bereiken in de overheid, geen grenzen, samen vallen, samen opstaan, ruimte om te experimenteren en het maximale uit mensen halen. Een ondernemende integraal opererende en efficiënt ingerichte overheid; één overheid. Binnen DisGover ervaren wij zelf hoe fantastisch dit kan werken!

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29