• Overheidsawards

  Hier lees je meer over het Action Learning project voor de overheidsawards.

Wie wordt dit jaar de allerbeste overheids organisatie?

Action learning beste overheidsorganisatie

 

Action Learning Team Va Va VOM bestaat uit 5 DisGoveraars. Samen met de Vereniging voor Overheids Management organiseren zij de halve finale voor beste Overheidsorganisatie 2018. Dit doen zij in het kader van hun action learning project. Dit project is ontstaan omdat de VOM eigenlijk op zoek is naar een andere invulling van de halve finale. Het kan namelijk wat minder stoffig en ouderwets. Het mag wat innovatiever en prikkelender. Daarom is dit een perfecte opdracht voor een groep DisGover trainees!

Met onze groep gaan we aan de slag met deze opgave. We willen met deze halve finale zorgen dat ambtenaren uit hun comfortzone getrokken worden. We willen dat ze geprikkeld en vol enthousiasme terug naar huis gaan. Om dit te bewerkstelligen zullen we alle kandidaten bezoeken. We zetten ze in hun eigen organisatie al voor het blok. Daarnaast zal er voor de pitches een mooi meetinstrument gemaakt worden. Hiermee kan de Jury de deelnemers eens goed aan de tand kan voelen. Daarnaast belooft ook de dag zelf een groot spektakel te worden!

Meer informatie over de Overheidsawards

  Hallo!


  Mijn naam is . Ik heb jullie website gezien en wil graag onder het genot van een mijn bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op of per email op

  Opdracht of CV uploaden:

  (Optioneel, max. 10mb, type:.doc .jpg .pdf)


  DisGover

  Zielhorsterweg 81

  3813 ZX Amersfoort

  info@disgover.nl

  06 43 17 40 29