Over DisGover

Wij, André Gronsveld en Sabine Gerrese, oprichters van DisGover, hebben op zowel inhoudelijke als managementfuncties geacteerd en hebben daarbij veel over het functioneren van de overheid geleerd maar ook over ons eigen functioneren. Wij staan voor drie kernelementen:

Geven van verantwoordelijkheid
Heerlijk om met ambitieuze mensen te werken die ieder hun talent meebrengen! Niet alleen het erkennen van elkaars kracht maar ook het geven van bijpassende verantwoordelijkheid leidt tot betere prestaties. Goed op elkaar inspelen en functioneren als een team levert de beste resultaten!

Geen hiërarchie
DisGover is ingericht zonder hiërarchie. Dit gedachtegoed is doorgezet in alle lagen van de organisatie, sterker nog, DisGover is een organisatie zonder lagen. Wij geloven heilig in succes wanneer je goede mensen om je heen verzamelt en deze mensen mee weet te nemen in dit gedachtegoed. Op deze wijze haal je het maximale uit de organisatie en haar mensen. DisGover runnen we samen!

Eén Overheid
Wat we hierboven omschrijven is exact wat we willen bereiken in de overheid, geen grenzen, samen vallen, samen opstaan, ruimte om te experimenteren en het maximale uit mensen halen. Een ondernemende integraal opererende en efficiënt ingerichte overheid; één overheid. Binnen DisGover ervaren wij zelf hoe fantastisch dit kan werken!