OMG wat een wet Première

Wij hebben een inspirerende documentaire over de implementatie van de Omgevingswet gemaakt. In drie korte video’s werpen we het licht op participatie in het kader van de nieuwe Omgevingswet. In aanloop naar deze documentaire hebben we verschillende gemeenten bezocht en kennis mogen maken met hun visie op deze nieuwe wet. In samenwerking met Niels Ruitenbeek (met14) en de gemeenten Noordwijk, Westland en Delft hebben we verschillende aanpakken in beeld gebracht. De video’s hebben betrekking op de gemeenteambtenaar en hoe hij zijn collega’s, de gemeenteraad en de burgers meeneemt in het participatietraject. Wij hopen hiermee andere gemeenten te inspireren en activeren! OMG deze moet je zien!

Inwoners

Collega's

Contact

Benieuwd wat het allemaal inhoudt en wil je meer informatie over de OMGevingswet? Onze Lotte kan antwoord geven op de vragen. Zo kun je haar mailen op l.westerlaken@disgover.nl.

Wij zijn ook heel erg benieuwd naar je reactie op onze documentaire! Dit kun je ons laten weten door de vragen te beantwoorden.

Beantwoord jij onze vragen? We zijn benieuwd naar je reactie!

Team OMG… wat een wet!

Lotte Westerlaken

Inger Waling

Bart de Heide

Esther van de Laar

Melissa van Herwijnen

Frederique Janssen

Merel Huisman

Eline van der Mijden