• DisGoveraars

    Maak kennis!

Toby Hazelaar

Trainee overheid Toby Hazelaar Sinds ik bij DisGover ben begonnen, heb ik mijn passie voor informatie- en projectmanagement gevonden. Zo heb ik 3 opdrachten gedaan als projectmanager en adviseur. Daarnaast hou ik mij als projectleider voor het Action Learning bezig met gemeenten in staat stellen om aan de slag te kunnen gaan met Artificiële Intelligentie. Dit alles doe ik omdat een kwalitatief en robuuste informatievoorziening ervoor zorgt dat inwoners op (in)directe manier beter geholpen en gehoord kunnen worden door hun gemeente. Dit met het uiteindelijke doel de samenleving een beetje fijner te maken.

Werkervaring

Periode

November 2023 - heden

Organisatie

Gemeente Utrecht

Functie

Projectmanager IT-afdeling

Omschrijving

Verantwoordelijk voor een zachte landing van een nieuw informatiesysteem bij de gebruikers en beheerders binnen verschillende organisatie onderdelen.

Periode

April 2023 - oktober 2023

Organisatie

Gemeente Utrecht

Functie

Projectmanager Openbare Orde en Veiligheid

Omschrijving

Projectmanager voor een implementatie traject van een werk ondersteunende IT-voorziening. De werkzaamheden waren onder andere het managen van het advies, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en borging van het resultaat. Het IT systeem was ten behoeve van juridisch adviseurs die de burgermeester adviseren over de inzet van bestuurlijke maatregelen.

Periode

September 2022 - september 2023

Organisatie

Provincie Gelderland

Functie

Projectmanager

Omschrijving

Projectmanager voor een organisatie/provincie brede (technische) implementatie van een metadata-catalogus.

Opleiding

Periode

2021 - 2022

Onderwijsinstituut

Universiteit van Twente

Studie

Public Administration

Periode

2021

Onderwijsinstituut

Universiteit van Twente

Studie

Pre-Master Public Administration

Periode

2017 - 2021

Onderwijsinstituut

Hogeschool Saxion

Studie

Social Work

Periode

2015 - 2017

Onderwijsinstituut

ROC van Twente

Studie

MBO 4, Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg

Action Learning Projecten

Project

AI en Gemeenten

Rol

Projectleider

Omschrijving

Met onze projectgroep houden we ons bezig met het gebruik van Artificiële Intelligentie binnen gemeenten. AI is een thema waar sommige gemeenten al volop mee bezig zijn terwijl anderen zich er nog niet aan wagen. We onderzoeken wat de gevolgen kunnen zijn van AI op het werk van gemeentelijke ambtenaren en welke kansen en uitdagingen hieraan ten grondslag liggen. Door in gesprek te gaan met verschillende gemeenten zijn we deze kansen en uitdagingen aan het kaderen met als doel eventuele handvaten te kunnen aanrijken voor de toekomst en daarnaast het bewust zijn onder gemeenten te vergroten.

Project

World Institute for Action Learning (WIAL)

Rol

Projectlid

Omschrijving

Tijdens dit Action Learning project werken wij aan een plan waarmee we de overheid proberen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Action Learning. Mijn persoonlijk rol en focus ligt op de doelmatigheid van het project en het nastreven van concrete resultaten.