• DisGoveraars

    Maak kennis!

Tim Jan Rozendaal

Trainee overheid Tim Jan RozendaalVan jongs af aan interesseer ik me voor onderwerpen die raken aan mens, maatschappij en politiek. Na het afronden van mijn bachelor in International Studies liep ik stage bij Rijkswaterstaat waar ik kennis maakte met de publieke sector en zag hoe deze drie elementen hier samenkomen. Een masteropleiding in bestuurskunde en twee andere stages verder ben ik nu trainee bij DisGover.

Ik heb een hart voor de publieke zaak en ben graag bezig met vragen waar we als samenleving mee worstelen. Het zoeken van het onbekende en het overkomen van obstakels zie ik als kansen op ontwikkeling, waarbij ik waarde hecht aan creatieve oplossingen. Ik denk dat de ambtenaar van de toekomst in zich heeft wat nodig is om met de complexe en snel veranderende vraagstukken van vandaag de dag om te gaan.

Werkervaring

Periode

April 2023 - heden

Organisatie

VNG

Functie

Programmasecretaris

Omschrijving

Binnen het programma UMw vervul ik de rol van programmasecretaris, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle secretariële taken en voor het aanbrengen van structuur binnen het programma waar dit gewenst is.

Periode

Oktober 2022 – Maart 2023

Organisatie

Gemeente Oegstgeest

Functie

Projectleider

Omschrijving

Als projectleider houd ik mij binnen de gemeente Oegstgeest bezig met het verder brengen van twee projecten: de optimalisatie van de gemeentewerf en een beleidsvisie op gemeentelijk vastgoed. De gemeentewerf in Oegstgeest kampt met enkele vraagstukken. Mijn taak is om hier oplossingen voor aan te dragen. Daarnaast zijn de huidige beleidsnota’s omtrent vastgoed en grondzaken niet langer actueel en is er een politieke wens om het huidige grondbeleid te veranderen. Mijn rol hier is om ervoor te zorgen dat het gevoerde vastgoed- en grondbeleid overeenkomt met de bestuurlijke wensen en de huidige beleidsnota’s geactualiseerd worden.

Opleiding

Periode

2021 - 2022

Onderwijsinstituut

Erasmus Universiteit Rotterdam

Studie

MSc Bestuurskunde: Beleid & Politiek

Periode

2015 - 2019

Onderwijsinstituut

Universiteit Leiden

Studie

BA International Studies

Action Learning Projecten

Project

Digicampus

Rol

Projectlid

Omschrijving

Het voornaamste doel van Digicampus is om dienstverlening van de overheid naar de burger te verbeteren door middel van digitale middelen. Onze taak is om mee te denken over hoe dat het beste kan.