• DisGoveraars

    Maak kennis!

Sophie Waagmeester

HRM DisGover Sophie
Bij DisGover wil ik alle aspecten van het HRM-vak leren. Van kennismakingsgesprek tot exitgesprek en alle stappen daar tussenin. Door het kleine groepje collega’s werken we veel samen en denken we met elkaar mee. Ik vind het fijn om zo in een team te werken. Het geeft mij energie om de jonge professionals te helpen bij het starten van hun loopbaan. Wat vinden ze leuk? Waar zijn ze goed in? Wat willen ze nog leren? Het is mooi om te zien hoe de trainees zich in 2 jaar ontwikkelen. Daar doe ik het voor!

Werkervaring

Periode

April 2022 - heden 

Organisatie

DisGover

Functie

HRM-verantwoordelijke 

Omschrijving

Als HRM-verantwoordelijke houd ik me bezig met de indienst- en uitdiensttreding van de trainees. Daarnaast voer ik kennismakingsgesprekken met kandidaten die ambtenaar van de toekomst willen worden en denk ik mee over het matchen van deze kandidaten aan de opdrachten binnen DisGover.

Periode

November 2016 - Maart 2022 

Organisatie

Universiteit Utrecht 

Functie

Onderwijscoördinator en junior beleidsmedewerker 

Omschrijving

Tijdens de periode dat ik werkzaam was bij de Universiteit Utrecht heb ik meerdere functies vervuld. Bij de opleiding Psychologie was ik het aanspreekpunt voor docenten voor de ondersteuning van hun onderwijs. Daarnaast heb ik de selectieprocedure georganiseerd van Psychologie en geholpen bij het voorbereiden van de accreditatie van de opleiding. Bij de opleiding Interdisciplinaire Sociale Wetenschap (ISW) was ik medeverantwoordelijk voor de personeelsbezetting binnen de opleiding, waarvoor ik sollicitatiegesprekken voerde, de jaarplanning bijhield en vragen beantwoordde over de taakstellingen.

Opleiding

Periode

2015 - 2016

Onderwijsinstituut

Universiteit Utrecht

Studie

Master Sociale & Organisatiepsychologie

Periode

2013 - 2015

Onderwijsinstituut

Universiteit Utrecht

Studie

Bachelor Culturele Antropologie

Periode

2010 - 2013

Onderwijsinstituut

Universiteit Utrecht

Studie

Bachelor Psychologie