• DisGoveraars

    Maak kennis!

Mees Joosen

Trainee Overheid MeesAls gedragswetenschapper ben ik altijd benieuwd naar wat mensen drijft. Ik kijk vanuit alle mogelijke perspectieven, ik haal de achterliggende motieven naar boven en ik creëer de beste oplossing/richting die nodig is. Als positieve realist ben ik rechtvaardig, maar direct en kritisch waar nodig. Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van het hieruit ontstane netwerk zal ik de verbinding leggen tussen diverse mensen. Maar ook met de tijd en omgeving. Wat heeft men nodig? Op dit moment en in deze setting? Welke vragen moeten worden gesteld? Daar haal ik plezier en energie uit! Het beleid opstellen om andere mensen te laten floreren in de organisatie is waar ik energie van krijg. Gedrag van en in organisaties positief beïnvloeden, dat is mijn echte drijfveer.

Werkervaring

Periode

Oktober 2023 - Heden

Organisatie

Codarts Rotterdam | University of the Arts

Functie

HR Projects

Omschrijving

Periode

Mei 2023 - Oktober 2023

Organisatie

Gemeente Amsterdam

Functie

Beleidsmedewerker

Omschrijving

Periode

Januari 2022 - April 2023

Organisatie

Gemeente Westland

Functie

Projectmedewerker HR - Robuuste Organisatie

Omschrijving

Binnen deze functie draag ik bij door aanbevelingen te doen aan de organisatie over hoe zij de uitdagingen op de arbeidsmarkt het hoofd kunnen bieden en hoe zij hun personeelsbestand kunnen behouden en aantrekkelijk kunnen maken voor potentiële nieuwe (jonge) medewerkers. Het terugdringen van uitstroom en behoud van medewerkers door het creëren van een lerende organisatie is hierin de prioriteit. Door middel van onder andere exit analyses, behoefteanalyses en inzicht van benodigde trainingen ben ik hier mee bezig.

Opleiding

Periode

2021 - 2022

Onderwijsinstituut

Tilburg University

Studie

MSc Work- and Organizational Psychology

Periode

2018 - 2021

Onderwijsinstituut

Tilburg University

Studie

BSc Psychologie

Action Learning Projecten

Project

Doortrappen

Rol

Projectlid

Omschrijving

Project

Digicampus

Rol

Projectlid

Omschrijving

Het voornaamste doel van Digicampus is om dienstverlening van de overheid naar de burger te verbeteren door middel van digitale middelen. Onze taak is om mee te denken over hoe dat het beste kan. Er wordt gewerkt aan een platform waar digitale initiatieven/start-ups terecht kunnen wanneer zij willen/moeten opschalen.