• DisGoveraars

    Maak kennis!

Kim Oud

Overheidstrainee Kim Oud

Mijn motto is: van iedereen kun je wat leren, als je maar open staat voor andere meningen en perspectieven. Goede samenwerking is de basis van een succesvol project. Vooral binnen de overheid is dit belangrijk, omdat het een zeer complexe omgeving is met verschillende actoren en beleidsniveaus. De vraagstukken die hieruit voortkomen zijn erg gecompliceerd en met mijn analytische denkvermogen los ik graag dit soort puzzels op. Ik ben resultaatgericht en erg bewust van de omgeving. Het mooie aan de publieke sector vind ik dan ook om met elkaar tot oplossingen te komen voor elkaar. Door de komende twee jaar op verschillende beleidsniveaus kennis te maken met de overheid weet ik zeker dat ik niet alleen mijn steentje bij kan dragen aan de samenleving, maar ook voor verandering kan zorgen.

Werkervaring

Periode

Augustus 2021- Heden

Organisatie

Interprovinciaal overleg (IPO)

Functie

Project -en programmaondersteuner Regionale Economie

Omschrijving

Als Project- en programmaondersteuner binnen het programma Regionale Economie ben ik de rechterhand van de programmamanager en de spin in het web van het programmateam. Ik houd mij zowel bezig met het faciliteren van kennisdeling tussen provincies op het gebied van regionale economie als met inhoudelijke thema’s: digitalisering en circulaire economie.

Opleiding

Periode

2020 - 2021

Onderwijsinstituut

Master Public Administration: Public Management and Leadership

Studie

Universiteit Leiden

Periode

2016 - 2020

Onderwijsinstituut

Bachelor Bestuurskunde: Economie, Bestuur en Management

Studie

Universiteit Leiden

Action Learning Projecten

Project

Ynnovate

Rol

Projectlid / Reisleider

Omschrijving

Door de coronacrisis is hybride vergaderen steeds meer de norm geworden. In de lijn van deze trend ga ik samen met mijn projectgroep in opdracht van Ynnovate het grootste hybride evenement organiseren. Met dit evenement wordt er op een innovatieve manier gekeken naar een maatschappelijk thema en wordt er samen met partners gewerkt om de uitkomsten achteraf te kunnen implementeren.